[]

Mekanik Klavye ve Mouse Yardım

Öncelikle ben klavye de ne istiyorum onu belirteyim;

- Ses çok önemli benim için yani bu konuda zaten o kadar fiyatı olmasa Razer Blackwidow alacağım ama işte fiyatı üzüyor.

- Mümkünse bir makro tuşu olsun.

- Klavye aydınlatması kesinlikle olmalı

- Tuşlar yumuşak olursa iyi olur


Tekrar duyuru açmak istemediğim için bu duyurunun altına devam ediyorum.


Blackwidow Tournament Edition Chroma ile Blackwidow Chroma arasında tuş sesi ve yumuşaklık farkı var mı?

Mouse konusuna gelirsek 1.97 boyunda eli de orantılı olarak büyük bir gamerim. Logitech G500 kullanıyorum memnunum aslında ama alternatif ve hesaplı fikirlerinizi bekliyorum.

Bu konuda bilgi sahibi olan duyuru mensubu dostlar yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler

 
@Defanstaki son adam Logitech g710+ klavye sesi konusunda biraz geri planda kalıyor gibi incelemelerde öyle sezdim yani razere göre


  • bir peynir kutusu kibrit  (11.08.16 00:20:09) 
tournament edition'un iki farkli modeli var. birisi stealth edition. tus sesi ve yumusakliligi farkli tabi ki. steatlth olani brown switch cakmasi olan orange switch kullaniyor. daha tok ve daha az sesi var adindan da anlasilacagi uzere. siz muhtemelen blue switch ariyorsunuz. cherry mx blue veya bir cok blue switch olan klavye isinizi gorecektir. youtubedan seslerine bakabilirsiniz.


  • eksi sozlukte eksiyen adam  (11.08.16 10:13:40 ~ 10:14:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.