[]

High-end Macbook Pro'ya 9 bin vermek

Oncelikle 2016-2017 modeli bekleyecegim onu belirteyim. Benim derdim bu fiyata bilgisayar almak konusunda. Tek secenegim Macbook Pro o yuzden onu alma bu fiyata bu performansta bu var gibi seyler soylemeyin lutfen. Amerika'dan ogrenci indirimleri ile tum upgradeleri yapilmis bir Macbook Pro alacagim. Vergilerle 9000 liraya geliyor.

Sorum su, bu parayi kolay kazanmiyorum, 3, 4 sene sonra eskiyecek birseye -bu herhangi birsey olabilir- bu paralari vermek mantikli midir? Bilgisayar olmaz da omru maksimum 4 yil olan X olur. Simdi alet de bana lazim, evde mac var ama oldu olecek artik. 3-4 yil sonra ayni performansi alamayacagim cihaza boyle olu yatirim yapmak ne derece mantikli?


 
Bilgisayar sana yılda ilave 5bin kazandırıyorsa elbette mantıklı. Yılda 2bin ve altı kazandırıyorsa değil. Aradaki işler için tartışmalı.


  • babilbaligi  (10.08.16 18:37:07) 
kolay kazanmadığın parayı bu macbook sayesinde mi kazanıyorsun? eğer öyleyse, 3-4 yılda daha çoğunu kazanacaksan al geç.

Diğer türlü, macbook ısrarı niye? Taşınabilirlik, batarya vs diyorsan eve performans için pc + taşımak için macbook air (eylülde yeni retinalısı çıkar belki) alınabilir bence.
  • rodriguez2  (10.08.16 18:37:13) 
Hayir para kazanmayacagim macbook sayesinde ama belli de olmaz swift'e falan baslayacagim


  • bollocks44  (10.08.16 19:10:22) 
eğer hayatını bilgisayardan kazanıyorsan ve iyi bir bilgisayara ihtiyacın varsa mantıklı. hiç düşünme bile. ama sırf "iyi bilgisayarım olsun sorun çıkmasın" diyorsan gereksiz. ortalama bir macbook da sorunsuz çalışıyor yıllarca.


  • sen git ben geliyorum  (10.08.16 19:39:51) 
high-end lazim, muzik produksiyonu yapilacak, su anki mac mini zorlaniyor mevcut sistemlerde.


  • bollocks44  (10.08.16 20:00:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.