[]

yatırım tavsiyesi değildir???

döviz, altın, petrol vb yatırım araçları hakkında yazı yazanlar neden sonuna yatırım tavsiyesi değildir ya da ytd yazarlar?

abi sen kimsin? sen bilirkişi misin? sen uzman mısın?

hadi öylesin diyelim. sana kim sen yazdın ben yaptım diye dava açar ve seni sorumlu tutabilir?

aydınlatın beni lütfen.

 
Bende anlam veremediğim için bu tarz başlıkların hepsine x alın y alın yatırım tavsiyedir yazıyorum :)

hatta 2.95 den dolar alın 15 ağustosta 3.05 ten bozdurun yatırım tavsiyesidir.

@okumayi sevmeyen okur "Uyarı Notu' diyo versin abi uyarı notu neymiş :) Yatırım tavsiyesidir. Dolar alın.

@okumayi sevmeyen okur ben koymuyorum cezası nedir? kaç paradır? Yatırım tavsiyesidir. Dolar alın.
  • xu  (10.08.16 18:46:49 ~ 19:14:55) 
SPK açıklaması,

" ...İlgili meslek kuruluşlarının da görüşleri dikkate alınarak hazırlanan Kurulumuzun Seri: V, No: 55 sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliği" ile konunun uygulaması açıklığa kavuşturulmuştur. Bu tebliğ ile yatırım danışmanlığı kapsamında yer almayan yorum, bilgi ve tavsiyelere ilişkin "Uyarı Notu" hazırlanması uygulamasına 2002 yılından itibaren geçilmiştir.

Tebliğe göre ayrıca, yatırım danışmanlığının ancak Kuruldan yetki belgesi almış kişilerce yürütüleceğine vurgu yapılarak, ..."

Yani orada adam senin açacağın davadan sakınmıyor kendisini, yarın spk forum paylaşımını görüp birader sen hayırdır, lisansın nerede diyip adama çökebilir.

@xu bence benim yazdığımı okuyunca altına edit: ytd yazacak :D
@xu o uyarı notunu sen yazacaksın işte " uyarı notu : ytd "
  • okumayi sevmeyen okur  (10.08.16 18:49:52 ~ 19:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.