[]

kopenhag 1 hafta

5 gun 1 hafta civari bi gezi planliyorum. nereye gideyim nerde kalayim ne yiyip iceyim? benim oyle gece hayatiyla cok isim olmaz degisik biralarindan ickilerinden icer, meshur yiyeceklerinden yer, alisverisin seyini cikarmadan onemli yerlerini gezer donerim. biliyorum ki cok pahali sehir, bu sartlar altinda kac para ayirmak lazim konaklama+ucaktan bagimsiz?

bi de malmö uzak midir, oraya nasil en kolay ve ucuz fiyata gidilir?

tenks in edvens evribadi

 
Ben gecen sene eylul'de geceligi 33 euro'ya urbanhouse'da kalmistim. bayagi merkezi hos, temiz ve genc nufusun bol oldugu bir hostel. christianshavn'a yuruyerek 15 dakika falan. geri kalanina cevap verecegim aksam.

bir de her gun uyusturucuya falan takilmayacaksaniz cok fazla 1 hafta kopenhag icin, 4 gun maksimum diyorum.
  • bollocks44  (10.08.16 16:29:32 ~ 16:33:33) 
malmö bayağı yakın yaklaşık yarım saat falan sürer. 9-10 euro civarıydı fiyatı sanırım. oraya gitmişken lund'a da geçebilirsiniz. malmö'den daha çok sevmiştim şehri. bir de euro geçmediğinden para mevzuları sıkıntılı oluyor biraz. ben az miktar euro bozdurup kredi kartı kullanmıştım.


  • ontheroad  (10.08.16 16:35:16) 
@bollocks44; yok uyusturucuyla isim olmaz ya. 1 haftanin tamami kopenhag degil zaten iste malmö ve baska yakin yerlere de geceriz diyorum. aksama editi bekliyorum.

@ontheroad; not aldim bunlari. ben de az bi nakit cogunlukla kart kullanmayi dusunuyorum zaten. lund'a da bakayim, oraya nasil gidiliyor?
  • in vino veritas  (10.08.16 17:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.