[]

hayali karınca görmek

Sürekli masa da şurada burada hayali karınca görüyorum. Yani tam karınca demeyeyim de o tarz bir canlı. O da şöyle oluyor; ofiste bilgisayara bakarken bakış açımın biraz dışında masada bir şeyler oluyor. ya da biriyle konuşurken bir şeylerle uğraşırken falan bunun nedeni nedir bileniniz var mı ?




 
ben de hayali böcek, cisim, insanımsı filan görüyorum. uykusuz olduğum zamanlarda daha sık olduğunu farkedip uykuma dikkat etmeye başladım; büyük ölçüde azaldı. kişisel tecrübem uykusuzluğu işaret ediyor, bilimsel açıklamayı ben de merak ediyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (10.08.16 14:45:32) 
Sebep bilmiyorum ama sallamak istiyorum: Gözümüzde konik reseptörler vardır,yan gözle baktığımızda cisimlerin şeklini algılamamızı sağlıyor, beyinde de bunlar birleştiriliyor. o noktada belki bir leke mevcuttur. psikolojik bir aldanma da olabilir.


  • skulldragon  (10.08.16 14:47:53) 
Şuna mı benziyor?
en.wikipedia.org

  • anumegha  (10.08.16 14:55:48) 
evde liyakat kalmamis , aynen birebir hayali böcek, cisim, insanımsı filan şeyler görüyorum. Evet uyku düzenim allak bullak oldu son zamanlarda ayyuka çıktı bu olay dediğin gibi sanırım uykusuzluktan.

skulldragon , yani tam muvaffak değilim pek tabii ama leke olduğunu zannetmiyorum. Ayna da falan da baktığımda gözükmüyor.

anumegha , hayır hocam bu da bazen oluyor ama bu daha çok gözümü ovaladığım, kaşıdığım zamanlar çok kısa yaşanıyor.
  • Vuslat  (10.08.16 15:06:24) 
Ben de sabahladıgim zamanlarda görüyordum. Üzerimde yürüyorlardi.uykusuzluktan oluyor.


  • benoyledemekistemedim  (10.08.16 19:51:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.