[]

sıcakta spor

Bu sıcaklarda sporu nasıl devam ettiriyosunuz ? performansınızda değişiklik var mı ? yada spor yapma sıklığınızda değişiklik.


ben aksam iş çıkışı spora gitmekde baya zorlanıyorum . önceleri haftada 4-5 gun yaptıgım sporu temmudan beri haftda 2 gunu bile zorlana zorlana yapıyorum. İş çıkısı gitmek için enerjiyide nerdeyse hiç bulamıyorum. gün içinde sıcaga cok maruz kalmamın etkisi vardır elbet ama sizde durumlar nasıl.

 
Bir değişiklik yok. Ama geçen pazar öğlen vakti salon çok sıcak olduğu için yarıda bırakıp çıkmak zorunda kaldım. Salonu yeterince soğutmazlarsa sıkıntı oluyor sadece.


  • peggy  (10.08.16 13:54:56) 
Bizim salonun yeterince soğutulamıyor olması dert. Onun dışında kışın spor yazdan daha zor geliyor bana.


  • lcha  (10.08.16 13:57:50) 
salonun havalandırması yetersiz bayağı bunaltıcı hava var ve bu bana acayip motivasyon sağlıyor. alnımdan aşağı ter damlaları düştükçe mutlu oluyorum keşke hep böyle olsa:)

sıcakda değil ayrıca sıcakta olacak.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (10.08.16 14:03:34 ~ 14:29:03) 
Sabahın köründe koşarken bile geri dönüşte yerde emekleyip timsah dansi yapasim geliyor. Eriyorum. Cok sicak yahu. Bir de sıcaktan bir sey yiyemiyorum. Yine kilo verdim, yazdan nefret ediyorum. Nerde kisin kosarken ruzgardan kizaran yanaklar, icine cektigin buz gibi hava, agzindan dagilan buhar :(


  • shadowcat  (10.08.16 14:15:31 ~ 14:16:16) 
klima sağolsun yoksa çekilcek dert değil


  • rentts  (10.08.16 14:38:27) 
her türlü yaparım acımam. acı yoksa zafer de yok.


  • empat  (10.08.16 16:59:13) 
aynen motivasyonda dusukluk , kilo verme bendede oldu . yalnız degilmişim en azından


  • bnmzz  (10.08.16 22:35:13) 
yepisyeni salonda havalandırma yetersiz kaldı sıcaklar ilk çöktüğünde. aksatmadan gittim yine ama insanın gözleri kararıyor sıcaktan. performnas düşmedi ama çalışmak çok zorlaştı. bi hafta önce ek havalandırma sistemi yaptılar. buzdağı gibi içerisi şimdi. performans arttı direkt.
ek olarak iş çıkışı çok uykulu falan oluyorum. eve gelip soğuk duşa girince ayılıyor insan. sonra sporda yardırması gayet kolay. bide 2 saat önce yemek lazım. aç çalışılmıyor bu havalarda. enerji lazım.

  • hasmetizm 2046  (10.08.16 22:49:15) 
Akşam serinini beklemektense sabah hava ısınmadan yapmak daha iyi olabilir. Ben en geç 7 gibi çıkıp koşuyorum, yine de hava ufaktan ısınmaya başlamış oluyor ama ormanda koştuğumdan çok etkilemiyor.


  • pike  (10.08.16 23:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.