[]

Kadın kol saati önerisi?

Arkadaşlar eşim için kol saati bakıyorum da pek anlamıyorum hangisi güzel. bok gibiymiş dediğim saate bi bakıyorum 5bin lira falan. aa bu süpermiş diyorum 30 liralık saate.

eşim anaokulu öğretmeni, günlük hayatta da ne aşırı spor giyinir ne de klasik. bütçem 350 lira kadar. özellikle kadınlardan tavsiye istiyorum. bu saati al mutlaka beğenir ve her yerde kullanabilir dediğiniz saatleri görelim.


 
ya geçen biri saatini kaybetmişti, o saatten bulursan al bence çünkü çok güzeldi :(


  • evde liyakat kalmamis  (10.08.16 10:05:39) 
www.kadinlarkulubu.com

bu resimdeki saati almıştım ben her yerde kullanıyor çok uyumlu bişi.
  • gozu acik sevisen yahudi  (10.08.16 10:10:55) 
www.efiyat.com Bütçenizi aşıyor(440 lira civarı) ama bu tip belki başka markada da vardır, çok kullanışlı, dayanıklı bir modeldir. Tarife göre eşiniz de beğenebilir gibi geldi.


  • hair freak  (10.08.16 10:19:11 ~ 10:42:24) 
son mesajdaki saat gibi biraz daha şık şeyler bakıyorum.


  • gercek utu masasi  (10.08.16 10:30:01) 
Skagen saatlere bakın. Tam dediğiniz tarza uygun oluyorlar.


  • merwee  (10.08.16 10:50:02) 
www.saatvesaat.com.tr

www.saatvesaat.com.tr

www.saatvesaat.com.tr

Sonuncu biraz kalın kordonlu olduğu için eşiniz minyonsa çok iri durabilir kolunda.
  • opucuk baligi  (10.08.16 11:06:03) 
linklere tıklayınca farklı bir siteye yönlendiriyor.


edit: linkteki kodlardan buldum saatleri. ilki güzelmiş baya. teşekkür ederim öneri için.
  • gercek utu masasi  (10.08.16 11:16:16 ~ 11:18:42) 
aa evet niye öyle anlamadım, direk kopyalamıştım halbuki. İlki bende var, severek kullanıyorum her yere de gidiyor. İkinciyi de kardeşime almıştım, o da çok memnun. Sonuncuyu da dediğim gibi beğenmiştim ama bileklerim ince olduğu için güzel durmadı, almadım.


  • opucuk baligi  (10.08.16 11:52:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.