[]

İzmir çevresi kafa dinlemelik tatil önerisi

Arkadaşlar ağacı oksijeni bol, Ege bölgesinde kitap okuyup muzik dinlemelik ,Ucuz kahvaltı dahil akşam bi iki bira eşliğinde muzik dinleyebileceğimiz mekanların olduğu fazla atraksiyona ve külfete girmeden yapacağımız tatil icin bir otel, pansiyon vs. Her şey olur...

Bergama dan cikcaz yola Balıkesir'den Bodrum a kadar tüm kıyı ege kabulümuzdur...

Otel pansiyon bilmiyorsanız bile şu bölgede şoyle yerler var diye akıl da verebilirsiniz çok tesekkurler

 
- İlla Bodrum'a kadar gitmeyecekseniz, Eski Foça'daki beach club'lar var. Beach club dediğime bakmayın, bangır bangır müzik olmuyor. Adı öyle. Voodoo var bi', bi'de onun yanındaki. Haftasonları denize gitmek için buraya giden arkadaşlarım var. 10 liraydı giriş sanırım, denizi de güzeldir Foça'nın. En azından günübirlik bi' deniz yapılabilir burada.

- Urla'da Demircili Koyu var; mükemmelmiş. Araba lazım illa ki, toplu taşıma yok zaten oraya. Müthiş bir yermiş. Çevremden biliyorum, gitmedim. Gidenlerin hiçbirinden de kötü bir yorum almadım. Urla'nın denizi kötüdür yıllardır ama bu koy efsaneymiş.

- Ilıca Halk Plajı'na uğramadan, orada denize girmeden geçmeyin tabii. Haftaiçi olsun kesinlikle, haftasonu çok kalabalık oluyor.

- Gene Ilıca'da, merkezde, denizin içinden sıcak su çıkan ufak bir yer var. Tekneler de oraya demirliyor. Ilıca'daki birilerine sorsanız tarif eder zaten. Haftaiçi şart gene. Haftasonu bütün vücudundaki mantarlardan kurtulmak için oraya akın eden menopoz teyzeler ve barzolar üst üste oluyor. Haftasonu sakın gitmeyin.

- Kalmalık olarak da, Alaçatı'da Alâ Otel var. Arkadaş çalışıyor orada. Ufak bir otel ama tam kafa dinlemelik. Rezervasyonu bi' sorun gene de. Çok pahalı değil.

Bodrum'a gideceğinize İzmir çevresinde tatilinizi yapmanızı öneririm. Marmaris dahil, Akdeniz'e doğru tatile giden çevremdeki kimse memnun kalmıyor bu yaz. Uyarayım.
  • lake of the hell  (10.08.16 01:39:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.