[]

Mama sandalyesi

Azicik topis olan oglum icin mama sandalyesi arayisindayim. Sagda solda sandalyeden dusup yaralanan bebekleri gordukce en iyisi kullananlara danismak dedim.

Guvenlik on planda fiyat ikinci. Kullanip memnun oldugunuz urunler hakkinda fikirlere talibim. Ne secmeli? Nasil secmeli? Bebe hep bunda mi yemeli?

Ufaklik uyanirsa tikler sabaha kalabilir.

 
Oğlum 9 aylıkken chicco polly modelini aldık. İlk başlarda sevmedi ama şu an yemeklerde bizimle birlikte oturmakta özellikle kahvaltıda çok işe yarıyor. Max 20 dk sonra sıkılıp inmek istiyor. Güvenlik ve bebeğin rahatlığı açısından tavsiye ederim.

www.google.com.tr
  • Son Müzakereci  (09.08.16 22:17:43) 
Ikea'yi tek gecerim. Ustelik disarda da %95 ikea oldugu icin yabancilik cekmiyor


  • la noix  (09.08.16 22:29:59) 
Ve evet bebe hep mama sandalyesinde sofrada yemeli. Mumkunse sizle beraber


  • la noix  (09.08.16 22:30:35) 
Çevremdeki aileler hep IKEA'nın bebe sandalyesini ve içine uygun kılıfını (yastığını?) alıyor ve memnun gözüküyorlar.

Dışarıda pekçok restoran, kafede de aynı mama sandalyesi bulunuyor zaten. Fiyat / performans ürünü.
  • zihinden matematik  (09.08.16 23:04:49) 
zihinden'İn dediği kılıfı biz de aldık. yeni oturmaya başladığında güzel destek oluyor, sandalye içinde yamulmuyor çocuk ama sonra sığmamaya başlıyor. uzun süredir kılıfsız kullanıyoruz. 14 aylık, kilo 11, boy 82. ayağa falan kalkıyor şu anda mama sandalyesinde (en geç bunda ayağa kalkmayı başardı, altında ayağını basableceği olan sandalyelerde hemencecik kalkıyodu) bu yüzden de ikea ayrı bi iyi.


  • la noix  (09.08.16 23:08:25) 
ablamlara chicco polly modeline benzer bir sandalye hediye geldi. onun dışında bir de yazlık için ikea mama sandalyesi aldılar. ablam her zaman ikea 'nın daha kullanışlı olduğundan bahsetti. yani o kadar para verip büyük bir sandalyeye gerek olmadığını düşünüyorum ben de. ayrıca diğeri büyük ve hantal bi sandalye olduğu için muhafaza etmesi filan pratik de olmuyor.


  • hypathia  (09.08.16 23:10:44) 
ikea guliver. f/p canavarı...


  • babilbaligi  (10.08.16 11:28:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.