[]

gitar kaç günde öğrenilir

burda bir müzik öğretmeni var, gönüllü gitar kursu veriyor. bebenin biri okul tatil olduğundan beri gidiyor 10 tane şarkı öğrendim diyor doğrumu ki? benim de gitarım var gelsem öğretir mi bana da diye sordum. gelsin demiş. okullar açılınca kapanacakmış ama. gitsem öğrenebilir miyim bu kadar kısa sürede?




 
yani şarkı çalmak kolay. robot gibi guitar proyu açarsın ezberlersin. benim gram müzik kulağı olmayan arkadaşım çatır çatır master of puppets çalıyor. ama iş gitar çalmaya, müzik yaratmaya gelince sıçarsın işte. teknikleri öğren, gamları ezberler, yaratıcılığını kullan vs. derken yıllar geçer.


  • dannyb  (09.08.16 20:35:19) 
dannyb aman şarkı çalıyım da o da yeter. tellere bile vuramıyorum ben. dehşet hevesim var.


  • for day to break  (09.08.16 20:40:11) 
karakteristik ilkokulda flütü kolaylıkla çalmıştım ama gitar elime çok yabancı geliyor. bilemiyorum belki arkadaşın gibi toslarım denemek isterim.


  • for day to break  (09.08.16 20:41:43) 
Enstrüman öğrenmek pratikle olur ama sen biraz yanlış anlamışsın. X kadar günde gitar veya başka bir enstrüman öğrendim diye bir dünya yok. İlk gününde de bi şarkı çalanilirsin, bu öğrendiğin anlamına gelmez


  • naberabi  (09.08.16 20:43:19) 
şarkı 1 (aslında şarkı bir form eser doğrusu) mi mi fa sol sol fa mi re do do re mi mii rere altta ki 2 telle çalıyorsun. Benim öğrencilerim genelde ilk derslerinde tutuşu üç aşağı beş yukarı hallederlerse bunu çalarak çıkıyorlar.

Parça adı: Ode To Joy ( Namıdeğer 9. Senfoni)
  • guitarissimo  (09.08.16 22:46:22 ~ 22:49:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.