[]

Büyükada'ya taşınmak parası ne kadar olmalı?

selam,

bir arkadaşım cihangir'den büyükada'ya taşınacak. bu işi yapan bir firmayla görüştüm.

450 tl belediyeye verilen ücret ve 60 tl ispark ücreti dahil 2.000 tl'den başladı 1.750 tl'ye indi. sadece taşıma ücreti 1.500 tl'ye geliyor.

çok değil mi?

daha uygun fiyat verebilecek tanıdığınız nakliyeciler var mı?

teşekkürler,

 
ne ücreti veriyorsunuz belediyeye? kamyonu çıkarma gemisine almak içinmi istediler 450 tl?

arkadaşınız eşyası çokmu? size en yakın kabataş iskelesinde yük motoru yok maalesef, o tip motorlar bostancıdan kalkıyor ancak kabataş-büyükada motorları büyük oluyor. hani eşya az ise belli bir ücret karşılığı ona yükleyip adaya çıkıncada arabalı bir hamal ayarlayıp çok daha ucuza getirebilirsiniz.

eşyanız dediğim şekilde getirelemeyecek kadar çoksa 1750 tl iyi. kartaldan bakırköye 2 sene önce 900 tlye taşınmıştım.
  • placebo z  (09.08.16 15:22:50) 
nakliyeci bilmiyorum ama fiyat normal, yakın zamanda iş arkadaşım heybeliye taşındı, benzer bişi ödedi. Ada tarifesi dert, saati günü falan bir sürü iş.


  • whoosie  (09.08.16 15:23:27) 
@placebo,

evet çıkarma gemisi için veriliyormuş. bir tane firmayla 1.600 tl'ye anlaşmak üzereyiz.
  • holy diver  (09.08.16 16:51:43) 
geçen sene o paraya taşındım üstelikte baya eşyam vardı, genelde evdeki eşyaya ve mesafeye göre para veriyorlar. artık taşınma sayımı unuttuğum ve hep aynı firma ile taşındığım için gözüm kapalı ok diyorum istedikleri ücrete. bazı firmalar eşyaları çarpa çarpa taşıyor, 500 tl daha az vericem diye daha büyük masrafa girmeyin derim.


  • eja  (10.09.19 16:43:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.