[]

duran aracıma vurup kaçtılar

arkadaşlar duran aracıma vurdular. vuranın kendisi, arabası ve plakasını hemen çektim. o an kontrol ettiğimde arka tamponda bişi yok gözüküyordu. sonra adamla biranda arabasına atlayıp kaçtı. bende daha sakinleşinde tamponu bi temizledim ve küçük bir boya kalkması, çok hafif bir ezik ve çizikleri gördüm.

araba şirketin, kiralık. şikayet etsek sonuç alırmıyız. arkadaşım deymez ufak tefek şeyler tempona olur onlar dedi ama tatmin olmadım. vuran elemen hem haksız hemde üstte çıkmaya çalıştığı için. önerilerinizi bekliyorum.


 
geri vites yapma kanuni her yolu zorla...
yanına kar kalırsa yarın aynı şeyi başkasına da yapar...

  • rentts  (09.08.16 11:38:23) 
fotograf varsa ver kaskoya soke soke alirlar. sikayet et kesinlikle.


  • brkylmz  (09.08.16 11:55:27) 
Şikayet et, karşı taraf da ders alır.


  • gozu acik sevisen yahudi  (09.08.16 12:02:03) 
Sikayet et. Icinde cocuk olsa daha da buyuk zarar gelebilirdi. Ileride bunu birine yaparsa sorumluluk ayrica sende de var artik.


  • Traveller  (09.08.16 12:18:45) 
kiralık araç ise kesin senin başına patlar, mutlaka kaskona bildir ve yaptır. kaçtığını mutlaka belirt. tarih saat ve yeri not al, şahit olsa o da iyi olabilir.


  • osmanyueksel  (10.08.16 05:14:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.