[]

iphone no service

Sabahtan beri telefonum carrier network bulamıyor. 8-9 aydır kullanıyorum, IMEI Kaydettirme olayına girmemiştim. Ondan olabilir mi? Uyarı sms'i vb gelmedi.

Sim turk telekom, telefon Amerika'dan alınma iphone 6s

Başka bir sim kart ile denedim, onda da No Service yazıyor
İşletim sistemini 9.3.4 e Update ettim
Restart ettim telefonu
Yan yatırdım

Çözüm sonrası ekleme: Kasım'dan beri Türkiye'de kullanıyordum, bir şekilde problem çıkmamıştı. Edevlet üzerinden IMEI kaydı yaptırdıktan ~12 saat sonra problem düzeldi.

 
yurtdışı cihazı kayıt ettirmediysen başka sebep aramana gerek yok. e-devlet'ten girip imei numarası ile kontrol edebilirsin..


  • nrmnm  (09.08.16 11:03:21) 
kayıtsız kullanım süresi 4 aydır. sanırım daha öncesi amerikada kullandınız.


  • mr.goodcat  (09.08.16 17:39:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.