[]

Windows 10 güncellendi, kutucukla geri döndü

açılış ekranında desktop'ımı göremiyorum artık. o koca kutucuklar geri geldi.

bunu eski haline çevirebiliyor muyuz?


 
Başlat çubuğuna sağ tıkla, özellikler'e gir. Muhtemelen orada bir ayar vardır. Bendeki henüz güncellenmediği için bakamıyorum.


  • himmet dayi  (09.08.16 08:25:30) 
Tablet modunda olmayasin? Sag altta bildirimlere tiklayip tablet modunu kapatirsan cozulur.


  • signore  (09.08.16 09:46:19) 
Tablet modunda olmamasına ragmen tablet modundaymış. o moda alıp çıkartında oldu
, çok teşekkürler.

  • fiorentina  (09.08.16 12:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.