[]

sevdiğiniz kızın veya ailenizden birinin baska erkekle olması?

selam dostlar.

bu durumu nasıl hazmediyorsunuz?

gerçekçi düşününce o adamlarla yatıp kalkıp etrafınızda dolaşıyorlar ya hani ağırınıza gitmiyor mu?

hani sizin yanınızda olup dokunamadığınız kişilere adamlar evlenmeden filan paso kayıyor sizde bilmiyormuşsunuz gibi nasıl aynı ortamda bulunuyorsunuz?

insanın içi acıyor be. insan insanı s*ker mi allasen?

 
Lan ahshdhdhdhdhd ne kadar ciddi duzeyli baslayan post nereye gelmis guldum amk dhdhdh

Aileden dediin kardesindir heralde amk babam olcak degil. Rekabet kanunu var. Birimiz yazarsa digeri yazmaz.
  • brad pitt  (09.08.16 00:47:43) 
dokunamadığınız?


  • jamiro  (09.08.16 10:06:33) 
bu kadar sapık bi kafa görmedim. oha


  • vecihi ile fikret  (09.08.16 10:10:42) 
Sayın evladım,
Siz de, sevdiğiniz insanlar da hayata o yolla geldiniz. Şimdi bu çok güzel bir şey değil mi aslında? Araya evlilik girmiş girmemiş ne fark eder, iki insanın en yakın olduğu an o an. Birileri sizin aklınıza cinselliğin "tu kaka" olduğunu sokmuş sanırım. Değil öyle.

  • anumegha  (09.08.16 10:52:42) 
kendi ananın, bacının durumunu nasıl hazmettiysen öyle hazmettik biz de. muhtemelen cinsel seks ile alakan, sokakta vajina görse polise bomba ihbarı yapacak seviyede olduğundan sana ilginç geliyor.


  • zgrydn  (09.08.16 11:54:26) 
@zgrydn yavrum bildiğin ucuz çerez muamelesi gösteriyor erkekler evlenmeden yattığı kadınlara. bilmiyorsunuz sanki.

bu muamelenin çevrenizdeki kadınlara yapılmasından bahsediyorum ben.
  • islergucler2  (09.08.16 12:00:29) 
belediye nezdinde, imza ile şahitler eşliğinde cima oluyor diye etkisi azalmıyor ki. standart ilişki yaşayan için de evli olan için de düşünmüşlüğüm vardır bu mevzuyu, itiraf ediyorum :d


  • zgrydn  (09.08.16 12:06:56) 
Ben vurma timine yeni uye oldum, evet kime vuruyoruz? Vay magara adami sapik namussuz geri kafali seni!

Neyse, insan insani seyapar tabii, herkes isteyerek yapiyor, buna alisman lazim tuhaf geliyorsa. Evlenmeden birbirine seyapiyorlar ama karsilikli riza ile yapiliyor. Adamla yatan kadin bundan bir rahatsizlik duymuyor ki, sana bana bir sey dusmez. Baskasinin adina hazimsizlik yasamak cok sacma bak soyleyeyim. Sen nasil seks yapmak istiyrsan kadin da istiyor, begendigi adamla da yapiyor bu isi. Hazmedemeyip de huzurunu bozmanin anlami yok. Insanlar seks yapmayi sever ve seks yapar. Adamim kadina ucuz cerez muamelesi yapmasi da kadinla adamin arasindaki mevzu. Alan razi satan razi. Evlilik disi seks, fuckbuddy, fwb, parali seqs, bunlarin hepsi elestrilmesi cok gereksiz olan alan razi satan razi mevzulari mesela.
Bunlari kafaya takmadan yasamak cok guzel, sen de gel.
  • stavro  (09.08.16 12:16:45 ~ 12:17:53) 
nasıl yani evlenince insan hayvanı mı skmiş oluyo, onu tam şeyapamadım.


  • pamuk helvalar cebe  (09.08.16 12:24:00) 
Kadınların sevişmek istemediğini nereden çıkarıyorsun? Onu tam anlayamadım..yani erkekler birşey istiyorlar kadınlar da onlara karşılık veriyor gibi bir anlam çıkmış:/ kadınlar da erkekler de; tüm insanlar sevmek, sevilmek , sevişmek, mutlu olmak ister. Bunları aynı anda ya da ayrı ayrı olarak gerçekleştirebilirler.


  • jimjim  (09.08.16 17:35:42) 
kanka bana da 50 liralık çözsene.


  • mermize  (09.08.16 17:37:58) 
kızının düğününde oynayan godoş babaların yaşadığı bir memlekette sorulacak en absürt soru.


  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (09.08.16 20:41:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.