[]

Hannibal Lecter gibi damat mı olur?

Az önce whatsapp mesajı geldi şu anda farklı ülkelerde olduğumuz sevgilimden. Nikah için kıyafetine karar vermiş. Seçtiği takım sen de Hannibal Lecter, ben diyeyim bir mafya babası, linki ekliyorum aşağıya. Cevap olarak "böbrek.avi or at kafası?" yazıp gönderdim, ne yapayım artık ya. Bir cevap yok şimdilik. Hayır, ben zaten normal gelin gibi olmayacağım, elbisemi kiraladım, nasıl geleceği meçhul. Bari damat biraz normal olsun değil mi? Sizin de fikirlerinizi almak istedim. Böyle bir damat olur mu? Beyler böyle bir takım tercih eder misiniz? Yarın alabilir, olduğu ülkede Massimo Dutti'de bulmuş sahiden :(

www.thefashionisto.com

www.thefashionisto.com

 
Olur niye olmasın. Fular falan takmasından iyidir.


  • angelus  (08.08.16 23:17:06) 
Enistemiz kiro mu?


  • duptıs  (08.08.16 23:17:15) 
Değil. Hiç değil. 100 tane dövmesi olan, dev gibi, gizli İron Maiden fan'ı adam. Neden böyle yapıyor :(


  • shadowcat  (08.08.16 23:20:25) 
Ya bence kötü değil niye bu kadar büyüttübüz. O resimdeki adama yakışmış.


Siz gelinlik seçmişsiniz o damatlık seçemeyecek mi?
  • kurnaz  (08.08.16 23:24:19) 
Dovmesi olmayan,dev gibi bir iron maiden fani olarak cevaplayayim o zaman ,evlilik isleri zordur,ne yapacagini sasirmistir.normal insanlar gibi evlenin iste giysin smokinini sende git fatihden bir gelinlik al.


  • duptıs  (08.08.16 23:29:50) 
Bence gayet güzel


  • Alichoo  (08.08.16 23:42:28) 
@kurnaz. beraber karar veriyoruz aslında. Kötü değil mi sahiden? Aslında saçlarını da böyle yapıyor wax'le falan, güzel olabilir mi ki acaba?

Yine de şunu gönderdim, normal smokin: static.massimodutti.net

Cevap: "Yelek nerede?"

Yelek istiyor. Ceket giymeyi düşünmüyormuş. Sonra şunu gönderdim:
static.massimodutti.net

Bunu da beğenmezse, Hannibal Lecter'la evleniyorum demektir.
  • shadowcat  (08.08.16 23:44:57 ~ 23:45:22) 
kıyafetler italyan gayet şık. senin gönderdiklerin sıradan.


  • sonbaharadam  (08.08.16 23:52:10) 
@godoşu beklerken, cep saati de var, onun için seçti kesin. Cem kasıntı değildir hiç ya.

@sonbaharadam, benimkiler sıradan, bence de. Birimiz sıradan olsun istedim birden, ben hippi gibi olacağım çünkü. Bir de ayakkabı aldım ki, çılgınlık. Allahım beni de bir telaş aldı galiba gece gece. Bu evlenme fikri.
Hala cevap yok.
  • shadowcat  (09.08.16 00:00:56 ~ 00:01:32) 
cep saatine ihtiyaç duymada estetik kaynaklı bir kasıntılık var bence. kişisel fikrim. bu cep saatinin güzel olmadığı, kullanan kişinin de bundan keyif alma hakkının olmadığı anlamına gelmiyor. yani benim gibi düşünen biri için de bu anlama gelmiyor :)

ama sen telaş edip doru sormuşsun, ben de "hay allah niye böyle yaptı ki şincik bu" moduna girmene gerek yok, diyorum. o muhtemelen senin elbiseni sallmaıyor. keyfinizi çatın.
  • godoşu beklerken  (09.08.16 00:03:54) 
@sonbaharadam +5


  • la rana  (09.08.16 00:08:00) 
Güzel.


  • Adramelekhh  (09.08.16 00:30:53) 
Sevgilin o kadar güzel bir takım seçmiş ki anlatamam. Ama şöyle, o kadar güzel ki biraz riskli. Yani adamı rezil de eder vezir de. Kendisi de resimdeki abi gibi adeta bir yunan heykeli vücuduna sahipse hiç durmasın alsın, yok 1.80 boya 85 kilo bira göbekli bi adamsa ya da dar omuzlu bir sıskaysa vs vs hiç o topa girmesin.

Bi de ikinizin de kıyafetinin yanyana durduğunuzda biraz uyumlu olmasına dikkat edin bence. Yüzbin tane fotoğrafınız çekilecek, gelin-damat yerine gelinin lise arkadaşı-damadın kuzeni gibi kel alaka olmayın kıyafetler yüzünden :)
  • ambrosia  (09.08.16 00:51:26 ~ 00:53:32) 
@ambrosia, bedeni iyi gayet.

Benim elbisem de bu:

www.davetcokelbisemyok.com

Yandık ki, ne yandık!
  • shadowcat  (09.08.16 01:11:54 ~ 01:21:03) 
bana göre damatlık değil de iş kıyafeti gibi ne biliyim lüks bi restaurantta akşam yemeği kıyafeti gibi geldi.damatlık...cıks.


  • mungojerry  (09.08.16 01:16:58) 
Biraz uğraştım. Olduk gibi aslında. Şunu kendisine göndererek geceyi kapatıyorum. Karar versin artık bu birlikteliğe göre:

i.hizliresim.com
  • shadowcat  (09.08.16 01:31:00 ~ 01:32:32) 
@shadow senin kiyafetin de cok sikmis, ben hippi diyince daha salas bi seyler beklemistim. cok begendim.

instagram.com bak su linkteki adamın takımı cok guzel. hem italyan kesim jilet gibi duruyor, hem de senin istediğin renklerde. sevgilin boyle bi seyler bakabilir. sen biraz bohem olacaksın galiba, sevgilinin sectigi takimi cok begensem de yelek, çizgili kumaş vs senin bohem elbisenle biraz ağır/ uyumsuz kaçabilirmiş gibi geldi.

mutluluklar dileyip kaçayım :)
  • ambrosia  (09.08.16 01:37:27) 
damat gelin arasinda bir uyum olmasi bakiminda sen de dantel var onda cizgi var cok ortaya karisik olmus.
bence senin gosterdigin gibi duz renk ama isterse navy renginde yelek takim secsin, sadece torende ceketi giysin, sonra yelekle kalsin, fakat ya gomlegi dantelli olsun, ya da dantelli bir mendil detayi kullansin, belki dantel desenli bir kravat bile olabilir. senin gelinligine de bir navy renkte bir kemek olabilir veya sac bandi, yani ikiniz de birbiriniz de bir parca tasiyin.
tabi dugun sizin, bunlar sadece oneriler. umarim en fazla boyle basit ayrintilari dert ettiginiz, tatli mi tatli bir hayatiniz olur, mutluluklar.
  • mavicorap  (09.08.16 01:51:39) 
kusura bakma ama bence adam senden zevkli :/

sen bu gelinliği seçmeden önce bir tane daha vardı ve adam sana onu seç demişti diye hatırlıyorum. ve senin gelinliğine masa örtüsü yorumları yapılmıştı :/

moralini bozmayayım ama bundan sonra onu dinle bence.
  • kupigometa  (09.08.16 01:57:04 ~ 02:00:38) 
@ambrosia, teşekkür ettim.
Önerdiğin da gayet güzel bana göre. Ancak yeleği ne yapacağız, yelek giymek istiyor :D
Yarın bir deneme kabininden at bir kaç foto dedim. Belki başka yelekli bir şeyler bulur.

@j r r tolkien hayrani, değil di mi? Yorumları gördükçe sabaha doğru ben yalvarırmışım ne olur bunu al diye :D

@mavicorap teşekkür ediyorum. Ben de biraz kendi elbisemden dolayı normal bir şey giysin istedim. Kemer elbiseye olmaz gibi geldi şimdi, saç bandı yerine de bir başka aksesuar ya da duvak takarım muhtemelen. Renkler çok uymasa da olur da, bu çizgilerden kurtulmak gerekiyor olabilir. Biraz ceket sonra yelek gayet mantıklı.

@kupigometa, seçimleri iyi evet, niye kusura bakayım. Beğenisi iyi ama Hannibal :D

Ben de bilmiyorum elbise nasıl gelecek. Hatırlarsan ben biraz da kendi elbisemi fonksiyonellik açısından da seçmiştim, onunkisi de güzeldi, ama ağır ve uzun. Onun seçtiği elbise de çok taşlıydı. Yine taşlı ve çizgili olacaktı :( Nikah bitse de gitsek.
  • shadowcat  (09.08.16 02:09:51) 
O düzen karmaşası elbisenin yanına paralel çizgili lacivert parlak takım baya b*k gibi duracak, kırçıllı mırçıllı bişeyler bulamamış mı?


  • hic sikilmadan seks yaparim  (09.08.16 02:33:40) 
@hic sikilmadan seks yaparim
Kırcıllı mı? :( Bilemiyorum. Aklina Kırcıl getirmesek daha iyi su anda. Siyaha falan yogunlasalim.

  • shadowcat  (09.08.16 02:53:41) 
Almadı takımı,magazadakilerle kavga etmiş. Cok ciddi anlatti ama suanda okadar sesli güldüm ki, yazsam sahiden cok komik olay."Fuck'a kadar çıktı mi gerilim" diyorum, "en az 15 fuck" diyor ya. Vallahi bu sekilde alinamayacagini hic dusunmemistim, Italyan şıklığına büyük darbe :D Bu iki elbise de dursun burda da belki biri damat ve Hannibal kelimelerini aynı anda aratir, temsil olur. Smokinli gunler bizi bekliyor :) macera devam ediyor.


  • shadowcat  (09.08.16 21:17:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.