[]

yanınızdaki hatuna laf atılınca?

selam dostlar.

böyle çarşıda pazarda efendim caddede sokakta artık herkes meşrebine göre gezerken sağdan soldan sözlü taciz edenlere nasıl karşılık veriyorsunuz?

ayrıca fiziksel olarak önünüzün kesilmesidir, sigara/para istenmesidir vs. bu durumlarda ne yapıyorsunuz?

 
Gozle kesmeye takmiyorum cunku takilcak bir sey degil. Sozlu taciz hic olmadi olmuyor olmasin da cok fena bir sey ama buyuk ihtimalle o durumda da bir sey yapmam bicaklanma veya olesiye dovulme ihtimali sezersem. Yurur devam ederim. On kesip sigara parada da her zaman yaptigimi yaparim yok der gecerim yapisirsa cikarir veririm.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.08.16 22:26:35) 
Daha bugün onum kesildi yılda kaldım bi yardımcı ol dedi ben de ilk durdurunca yol tarifi soracak sandım yok dedim döndüm yürüdüm cevap verecek misin diye bağırdı. Sinirlendim döndüm yok dedik ya diye bağırdım elimi sallayıp. Ne bağırıyorsun diye o bağırdı bu sefer baktım bu işin sonu kavga dövebilir miyim kestiremedim döndüm gittim. Arkamdan söylendi baya duydum ama işte dönüp de varamadım. Çocukluktan alışmak lazım böyle asabi olmaya 20 kusur yaşında pek işe yaramıyor.


  • kablelvuku  (08.08.16 22:38:44) 
Bakana ben de bakarım, kafalarını çevirirler, daha laf atan olmadı olmasın da, düşünmeden dalarım.

edit : nasıl hissetlendiysem son satırı okumamışım bile lksdjfg. sigara, alkol için para isteyenlere varsa 1 lira atıyorum, yol parası vs isteyenler sinyalcilere bir şey vermiyorum. Direkt sigara isteyen olursa da bebe değilse veriyorum.
  • kimlanbu  (08.08.16 22:40:31 ~ 22:46:41) 
gidip dövsen n'olacak ki?

bugün dövdün, yarın dövdün, sonra Allah korusun adam bıçağı takacak, o zaman göreceksin.

böyle boş şeyler yüzünden de hayatları kararmasın kimsenin. bu kadar ucuz değil hiçbir şey.

laf attıysa attı, ne yapalım yani? iki-üç tane ciğeri beş para etmez, ne idüğü bilinmez tip laf attı diye hayatımızı, yanımızdaki kişinin hayatını tehlikeye mi atalım? değmez.
  • tosiba  (08.08.16 22:41:48) 
İrlandalı turiste dönerim, taciz falan varsa.
Sigara, para olaylarında yok der geçerim.

  • Polaroid  (08.08.16 22:52:27) 
Kız varken normalde anında yapıştırırım yumruğu ama o anki duruma bağlı olarak yüzüne ana avrat küfür edip sonra yoluma devam da edebilirim. Genelde sigara isteyenler abi falan deyip istediği için yok deyince hemen gidiyorlar. Para da çok önemli değil.


  • dissendium  (08.08.16 23:06:13) 
Daha olmadı, malum hiç sevgilim olmadı, olunca ďüşünürüm:D


  • le fantome de l opera  (08.08.16 23:08:57) 
kız laf atma hiç olmadı ama sigara isteyene direkt paketi veriyorum paketi verince daha çabuk def oluyorlar al gardaşım paket senin olsun deyip geçiyorum.
psikoljik olarak paketi vermek ve paketi al bilader gardaş vs demek daha etkili oluyor sanki.

  • machetazo  (09.08.16 02:08:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.