[]

Bordo pasaportlu kamu personeline yurt disi yasagi var mi?

Bugun kamu personelinin izin yasagi kaldirildi. Ancak yurtdisina cikis yasagi ile ilgili bir bilgi kirliligi var.

Bordo (umumi) pasaportlu kamu personeli yurtdisina cikabiliyor mu? Gri ve yesil pasaportlular kurumlarindan yazi getirsin, kamu calisani olmayan bordo pasaportlular da SGK ciktisi getirsin denmis. peki kamuda calisan ama bordo pasaportu olan kisiler ne yapacak?

genelgede bu konuya aciklama getirilmemis gibi geldi bu tarihlerde yurtdisina cikan ya da cikacak olanlar buradan ve mesajla ulasabilirse sevinirim.

tesekkurler.

 
memurlara kıbrıs ve gürcistan hariç yurtdışı yasağı konmadı hiç. öğretmenler cayır cayır gidip geliyorlar zaten kaç zamandır. bordo pasaportlular ek bir işlem olmadan gidip geliyor..


  • nrmnm  (08.08.16 17:35:01) 
valla diğerlerini bilmiyorum ama öğretmenler cayır cayır geziyor kısmının cevabı öğretmenlerinki "tatil" olduğundan çıkabiliyorlarmış sorun yok. "izin" alıp çıkmak isteyenlere sıkıntı vardı bitti sanırım o da.


  • rurouni  (08.08.16 18:40:38) 
çalıştığı yerdeki amirden ıslak imzalı bi belge alınıyordu.


  • gurur  (08.08.16 19:51:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.