[]

TTNET - ALT yapı- Yeni Bina

Merhaba arkadaşlar,
Yeni yapılmış bir binaya taşındığımız için TTNET'in alt yapısı olmadığı için internetimizi 2 aydır bağlamaya gelmediler biz de iptal ettirdik yeni bir başvuru yaptık ama TTNET'te çalışan eleman bazen 2 hafta bazen 6 ay sonra bağlamaya geliyorlar diyor.

Nerelere şikayet edersem en hızlı ve çabuk çözüme ulaşabilirim ? Böyle bir durumla karşılaşanlarımız vardır illa ki .

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
karşılaştım ve 5 ayda bağlatabildim. yapacakların şunlar:

1. Türk Telekom ilçe müdürlüğü bulacaksın. (Üsküdardakini tarif edebilirim).

2. Girişteki müşteri temsilcileri vs. hepsini atlayıp, içerde, müşterilerin bilmeden giremedikleri "planlama" bölümünü keşfedeceksin.

3. Keşfettiğin yerdeki arkadaşı ablukaya alacaksın. Talebini alınca "ben ilgili ekibe mail attım" diyecek. O ekip seni hep ekecek. O arkadaşın telefonunu ögrenip gün aşırı bunaltacaksın. O da ilgili ekibe tekrar mail atacak.

4. 1 ay içinde bağlanmayan yeni abonelikler otomatik iptal oluyor. 1 ayı geçtiye hiç "geri açtırma, pasif olan hizmet noyu aktifleştirme" gibi cambazlıklara girme, öneren olursa da ciddiye alma. yeni başvuru şart. Yeni başvuru yapacaksın ve 3 nolu maddeyi tekrar edeceksin... Bağlanıncaya kadar 3 ve 4 nolu maddeler sırayla tekrar devam.
  • 507  (08.08.16 16:47:48 ~ 16:49:35) 
@507

1.Planlama bölümü derken orayı biraz daha açabilir misiniz? Anadolu yakasında değilim teşekkür ederim.

2.Var olan aboneliğimizi iptal ettirdik (modemi geri istiyorlar onu da anlamış değilim hala)

3.Sadece alt yapı başvurusu yaptım alt yapı gelince internet için ayrıca gidip abone olacağım şu an sıkıntı alt yapı . Anlaşılan bu iş çok fazla uzun sürecek.
  • prinz-frost  (08.08.16 17:00:03) 
altyapısı olmayan binalara en uygun yerden yeni hat (kablo) çekebilmek için proje ekipleri revizyon projeleri hazırlıyorlar. bunlar taşeron firma veya tt'nin ekiplerince talep sırasına veya önem sırasına göre yapılıyor.

sizin durumda projenin durumunu (proje çizilmiş mi, revizyon no kaç) ve zorluğunu kolaylığını öğrenmeniz lazım. altyapı tesisi (kazı, borulama vb) gerekiyor mu (bu zor olan), yoksa havai hatla yakın bi yerden ek kablo çekilip halledilebiliyor mu bunları 507'nin bahsettiği planlama grubu veya şebeke amirliği ile görüşün. ona göre beklemeye veya alternatif aramaya karar verirsiniz. örn. 2 hafta diyorsa en iyi 1 hafta en kötü 3-4 haftada olur diye düşünün.
  • kaichi  (08.08.16 17:18:12) 
biz de 2 ay hizmet getirtemedik binaya. sonra binadan birisi tanıdık bulmuş belediyeden 1 günde hallettiler. şerefsizler kafalarına göre hizmet getiriyor. yeni bina yapılmış getir işte, sanki bedava veriyorlar.


  • vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur  (08.08.16 17:18:56 ~ 17:19:15) 
TTnet'in altyapı işlerini planlayan bir bölüm. Onlar iletiyor, gezici ekip bağlamaya gidiyor. Ben 5 ay koştum peşlerinden, yapabilmeleri için hizmet nosu olması lazım. onu da internet bağlantı başvurusu yapınca oluşturuyorsun. yani "sadece altyapı bağlantısı" diye bir şey yoktu ben daha bu yılın başında yaptırdım. Bence temiz temiz yeni internet paketine başvur bir zararı yok. Zaten altyapı bağlanmazsa otomatik iptal oluyor başvuru.


  • 507  (08.08.16 17:19:22) 
@kaichi demek istediğinizi şimdi anladım temmuz 25'inde alt yapı için başvurdum ama sanırım abonelik için de başvurmuşum bir sözleşme yaptık TTNET ile . Planlama bölümünü aşındırmam gerekecek anlaşılan.

@vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur elediye ile alakası nedir acaba ? Evet sonuna kadar katılıyorum size hem en pahalı interneti kullanılanıyoruz hem de hizmet alamıyoruz.

@507 bu yaptığım sözleşmede hizmet no'su yok sanırım abone olmam lazım önce.

Cevaplar için çok teşekkürler.
  • prinz-frost  (08.08.16 17:55:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.