[]

Guney afrika

Merhaba arkadaslar,

aranizda guney afrika'ya gitmis olanlar varsa birkac konuda yorumlarinizi almak isterim.

Birincisi araba kiralama, daha once araba kiralamis olanlariniz var mi? Yol durumlari nasil? Nelere dikkat edilmeli? (Rota Johannesburg - Kruger - Durban)

Ikincisi icin su rotaya ekleyebileceginiz gorulebilecek yerler var midir?

Johannesburg
Blyde River Canyon
Kruger
Durban
Cape Town

cok tesekkurler!

 
trafik soldan akıyor, ona dikkat etmeniz gerekir. özellikle johannesburg taraflarında yolda giderken ışıklarda filan camı açık unutmayın, üzülebilirsiniz. peşinize polis molis takılırsa polis istasyonuna sürün arabayı, kişisel güvenliğinizi kendiniz sağlamak zorundasınız gibi bi' şey.

ben keko gibi iş icabı gittiğimden pek gezme fırsatı bulamadım, zaten aşırı da korkutmuşlardı. rotayla ilgili yorumlar gelecektir. iyi eğlenceler :)
  • evde liyakat kalmamis  (08.08.16 15:34:33) 
hocam
usd gecmez hic bir yerde
kredi karti ya da rand

guzel yerdir.
yollarda dikkatli ol durma onun disinda sikinti yok.
  • kingcyrax  (08.08.16 15:35:35) 
benim de en cok kafama takilan sey su araba kiralama olayi, guvenlik konusu biraz sikintiliymis zaten de ben bu firmalara hayatta guvenemiyorum o yuzden direkt tecrube etmis olan varsa diye merak ettim.


  • kameraya el sallayan adam  (08.08.16 15:48:34) 
avis veya budget deneyebilirsiniz, sonuçta uluslararası firmalar. ayrıca yerleşik tanıdığımız uzun süreli olarak avis'ten kiralıyor.


  • evde liyakat kalmamis  (08.08.16 15:54:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.