[]

Nawel Ben Kraiem (Cirrus) - Last Melody (veya Memory)

Merhabalar,

Bir çoğunuza tanıdık gelecektir Cirrus - özellikle She Kills ve Mama Please şarkılarından. Geçen yıllarda Youtube'da bu gruba ait ya da solistlerinin (yani Nawel Ben Kraiem) canlı performanslarında çaldıkları bir şarkıları vardı: Last Melody veya Last Memory. Sözlerini hatırlamıyorum ama melodisinden yola çıkarak bir kaç söz aklıma geliyor - yanlış veya doğru bilmiyorum ama şöyleydi: last last melody (veya memory), did you heard the last melody? gibi bir kısmı da vardı.

Şu an her yerde arıyorum fakat bulamadım. Herhangi bir şekilde denk gelip dinleyen ve bu şarkının linkini veya mp3'ünü paylaşabilecek birileri var mıdır acaba?

Şimdiden teşekkürler..

 
blonde readhead - melody olabilir mi acaba alakasız bir şekilde. vokaller falan çok farklı ama belki hafızada karışıklık olmuştur.


  • freya  (08.08.16 12:19:20) 
yok yok, eminim - hatta youtube linklerini buldum şarkının (yer imlerine kaydedilmiş olan) ancak onlarda silinmiş. şu an hiç bir yerde bu kayıtları bulamıyorum, sanırım direk mail atıcam Nawel Ben Kraiem'e ve ekibine. :)


  • tamamyahallederiz  (11.08.16 13:15:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.