[]

memleketin her tarafı erkek değil mi ya?

Bıktım arkadaşlar evet. Çıkıyorum sokağa şöyle bir bakıyorum her yer erkek, okula gidiyorum öyle, spora gidiyorum öyle, otobüse biniyorum abov. Oturmayı bilmiyorlar ya yanında insan var açıyor bacaklarını sonuna kadar, hareketler bakışlar katil eder adamı. Farklı hobiler deneyeyim diyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum para biriktirdikçe, kursa yazılıyorum full erkek arkadaş. Oturmasını bilmeyen merhaba, teşekkürler, iyi günler demekten aciz insanlar. Bir de ortamda full erkek olunca muhabbetlerin seviyesi inanılmaz derecede düşüyor.

Zamanımı geçirdiğim her yerde insanların yüzde 90 ila 100'ü erkek oluyor. Saçma sapan yerler de değil gittiğim yerler. İlla salsaya, eğitim fakültesinin kantinine mi gidelim yani doğru düzgün bir oran için? Sırf ortamda kız olsun, kızlarla tanışayım diye sevmediğim aktiviteleri yapmak istemiyorum o kafaya gelemedim daha heralde. Sevdiğim aktiviteler de yağlı güreş falan değil ha, tamamen memleketin sorunu olduğunu düşünüyorum.

Bu nası memleket la? Bir tek bana mı batıyor bu durum?

 
hahahha haklı sitem. o yüzden çekip gitmeli buralardan


  • e a p  (07.08.16 19:57:51) 
Çok haklısın. Ben de kadın olduğum için mi bana öyle geliyor acaba diyordum. Vallahi zor her yer erkek ve o bahsettiğin tipler çoğunlukta, o yüzden de tehlike alarmı hep açık günlük hayatımda. :(


  • nıç  (07.08.16 20:01:13) 
E öldürün hepsini?


  • chiper  (07.08.16 20:08:11) 
katılıyorum ama kadınların olduğu ortamlarda seviye çok daha düşük belirtiyim.


  • dedim ben sana  (07.08.16 20:21:20) 
Haklısın valla ne diyeyim. Ben de o bahsettiğin yayıla yayıla oturan dallamalar yüzünden toplu taşımaya bilemiyorum mesela.

Dans kursuna gidiciiin. Dans kursuna giderken ben kavalye bulmak zordu. Halen de öyledir.
  • old possum  (07.08.16 20:30:04) 
İnanılmaz derecede benimde sinirimi bozuyor bu durum.
Ps:ben de erkeğim

  • steve rogers  (07.08.16 21:12:27) 
Haklisin da salsa-malsaya gidince de kalite artmiyor ki. O ortamlarda da gereksiz tipler kayniyor.


  • stavro  (07.08.16 21:24:56 ~ 21:25:08) 
size öyle gelmiştir belki, arayış içinde olduğunuzdan olabilir. mesela biz bugün tüm gün dışardaydık hiç demedik "öf heryerde erkek var, hiç kadın yok" demedik. bana hiç öyle gelmedi. kadın da vardı erkek de.


  • for day to break  (07.08.16 21:33:23) 
gezdiğiniz bulunduğunuz semt de önemli. bağcılarda güngörende her taraf erkek kafası. bebekte eşit oran vardır.


  • kelepir  (07.08.16 21:39:01) 
Iste sen cocuklarini ozellikle de kizlarini ozgur yetistir. Disariya ciksinlar kendilerini ifade etmekten cekinmesinler kadin olduklari icin aciz hissetmesinler. Kiz olduklari icin onlari dislama, kizlar anlamaz, kizlar ogrenemez deme. Fiziksel olarak farkli olsak da yeterince ugrastiginda bir kadin bir erkegin yaptigi biyolojik ozellikleri disinda her seyi gerceklestirebilir.


  • Traveller  (07.08.16 21:45:22) 
@kelepir İstanbul'da yaşamıyorum efenim. Kıyı şehirlerinden birinde yaşıyorum, belki iç anadoluya doğu anadoluya göre iyidir ama buralar da rezil.

Yurtdışına çıktığımda da şaşırdığım ilk şeylerden biri olmuştu sokaktaki insanların yarısının kadın olması.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (07.08.16 21:54:06) 
Gece gezen biriyseniz evet her taraf erkek. Antalyadayim burda bile her taraf erkek oysaki sokakta daha cok kadinin olmasini beklerdim .


  • cabiday  (08.08.16 00:12:23) 
Sehirden sehire degisiyor. Mesela ben canakkaledeyken her taraf tatli tatli kiz artik yeter hic kafa erkek yok mu diyorum ankaradayken hay lanet olsun bu ney lan erkekten gecilmiyor diyorum. Ama haklisin her taraf erkek cogunlugu da fasist seksist saygisiz yavsaklar her gecen gun daha cok batiyorlar.

Not: kadinlarda da boyle tipler yok degil ama daha az belki de o yuzden batmiyor pek.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.08.16 09:44:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.