[]

Orlando bloom fotoları +18

şu katy perry ile yakakandıkları meşhur fotolarla ilgili sorum var :)

şeyi normal hali mi yoksa erekte halimi o şekilde, erekte olsa daha yukarda olması lazım sanırım. evet derdimi şeyedebilirsiniz yorumları alayım :D


 
fotoları koysana


  • balpolen  (07.08.16 01:35:35) 
normal.


  • devilred  (07.08.16 01:40:52) 
Google'a erekte penis yazarak cevabı bulabilirsin. Yetişkin bir insanın iki durum arasındaki farkı bilmiyor olması çok garip.


  • i ve been mistreated  (07.08.16 01:42:21) 
erekte değil...

erekte olmayan penisin de farklı anlarda farklı görünümleri var...
  • bir ileti paylastim  (07.08.16 01:44:55) 
blood penis vs flesh penis
bu olay gerçek.

biri normalde baya küçükken erekte halde fazlaca büyüyor, diğeri normalde de büyükçe olup erekte olduğunda kan penisi kadar büyümüyor, sadece sertleşip biraz uzuyor. Öyle aklına "kısa hali buysa erekte piüvv" gibi şeyler gelmesin.

evrimsel bir açıklaması vardı bunun aratırsan bulursun.
  • rodriguez2  (07.08.16 01:46:56 ~ 01:47:23) 
büyüyüp büyümediğini şuradaki hiç kimse bilemez, atıp tutmanın alemi yok.


  • devilred  (07.08.16 01:48:49) 
bu saatte bunu yorumlattın ya adadasf.
erekte değil, sanki yarı erekte, erekteliğe giriş gibi duruyor. boyut normal.

  • doxanikee  (07.08.16 01:49:03) 
yarı erekte. normal olsa musluk ucu gibi durmaz. şaha kalktığında 20 cm'e yakındır ama muhtemelen.


  • mattiadestro  (07.08.16 01:52:30 ~ 01:53:11) 
önceki sorulardan evli olduğun da anlaşılıyor. Sanırım eşeysiz üreme yoluyla çoğalıyorsunuz


  • ıch will  (07.08.16 01:57:40) 
ya benim bildiğim erekte olmayan yaklaşık şöyle görünür:
encrypted-tbn1.gstatic.com

Orda burda yazmışlar yuh be kadar büyükmüşte falan diye tam olmasada normal hali budur diyebileceğimiz bir durumda değil bence resimdeki hali.

hayır bi de insan kürek çekerken dur ben şu donumu çıkarayım haline nasıl geçer onu anlamadım baya haberim yokmuş gibi çek olmuş bunların fotoları bence.
  • yue  (07.08.16 03:01:23 ~ 03:02:05) 
erekte değil. ama erekte değil de değil.

sahilde, denizde, deniz üstünde, rüzgarlı havada falan çıplak bulunmuş her erkeğin bileceği gibi; bu tarz durumlarda pipilerde bir miktar hareketlenme olur. bunun sebebi esen rüzgarın pipi etrafını naifçe okşaması olabilir, çıplaklığın getirdiği adrenalin olabilir vs. orlando kardeş de, önünde katty perry olmasından bağımsız, ufak bir hareketlenme yaşamış.

erekte olmayan pipi öyle hafif ayakta durmaz zaten. büyük olsa da öyle durmaz. büyük ve erekte olmayan pipi olabildiğince aşağıya doğru sarkar.
  • m murphy  (07.08.16 11:23:45) 
Tabii ki ereksiyon halinde degil de, ben niye adamin pipisine bu kadar baktim ya, of. Biri de bir blogda resim altı yoruma "çıtır çubuk" yazmis, digeri de " ne çıtıri ya daha ne yapacaktı boynuna mı dolayacakti" yazmis gozumden yaş geldi. Nerden aklina geliyor insanlarin bu tasvirler?


  • shadowcat  (07.08.16 11:56:25) 
Gavurların "grower or shower" dediği, bizde de "et penisi - kan penisi" denen bir olgu var. Çok büyük ihtimalle inikken birkaç santim, kalkınca inik halinin birkaç katı büyüklüğe ulaşır pipiler. Ama bazılarının sönük hâli ile inik hâli arasında 3-4 santim vardır. Anlatabildim mi? Yani erkeklerin %80-90'ında inik hâli minicik, kalkmış hâli 14-15 (ya da artık ne kadarsa) alet vardır. Ama küçük bir kesimin de inik hâli 12, kalkmış hâli 14-15 (ya da artık ne kadarsa) şeklindedir.

Bu bilgiler ışığında bu adamın aleti hakkında net bir yorum yapamayız. Yarı kalkmış da olabilir, tam erekte de olabilir, hiç kalkmamış hâli de olabilir. Sonuçta bizim rüyamızda göremediğimiz kadınlarla yatmış bir adam, pipisi bence yoruma kapalı.

Teşekkür ederim.
  • yirmisantim  (07.08.16 12:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.