[]

Bu buluta mp3 yuklesek

Simdi bu bulut nasi oluyo. Her telefon alisimizda mail alisimizda falan hediye bilmemkac gb dropbox huawei asus google drive falan bulut depolama verdik diyo.

Su gune kadar he he next deyip gectim.

Simdi bana beles bi depolama alani lazim mumkun mu bu, bu ise mi yariyo bulut.

Benim, pc deki mp3 leri buluta yuklemem, baska bi sehirdeki arkadasimin da bu mp3 leri oradan indirmesi gerekiyo.

Ne yapmak lazim nasi yapmak lazim.

 
Evet ayni dediginiz gibi. Internet uzerinde size ozel bi hard disk olarak dusunun.


  • allah yazdiysa bozsun  (06.08.16 21:29:13) 
Nasi yapiliyo peki?


  • brad pitt  (06.08.16 21:55:01) 
girip hesap aç. sonra upload et. istediğinde dinle ya da download et ok?


  • kupigometa  (06.08.16 22:00:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.