[]

14 ağustos olayı ciddi mi?

bu 14 ağustos olayı ciddi mi arkadaşalr?




 
durum cok ciddi diye duydum ben.


  • ateistanbul  (06.08.16 20:37:24) 
sanmıyorum ya, bir ara da büyük turp diye diye uyuttular. bir şey de çıkmadı. adamlar darbeye kalkıştı beceremedi. daha ötesi ne olacak uzaylılardan mı yardım isteyecekler?


  • doxanikee  (06.08.16 20:42:27) 
zilkade ayına denk geliyor ve dinen haram aylardandır. müslümanlar bu ayda savaş yapmazlar. hizmet diye yola çıkıp, hain olarak dönenler bu aya yapilacak olan hainliğin de inşaAllah cezasını çekerler.


  • 1adam  (06.08.16 21:05:24) 
Aton bonbası atacaklar diye duydum.


  • i ve been mistreated  (06.08.16 21:09:31) 
bir şey olmayacak. merak etme. keyfine bak. pazar günü bol bol seviş.


  • Kedilerinefendisi  (06.08.16 21:13:17) 
melih gökçek yurt genelinde bir hafta boyunca elektrikleri kesip, trafoları patlatacakları istihbaratını aldık ama artık yapamazlar demiş.

bence artık bi bok yapamazlar. milleti galeyana getirmeye çalışıyolar
  • ruh i tibbiye  (06.08.16 21:14:43) 
Ne 14ünde ne de sonrasında büyük çapta kaos yaratabileceklerine inanmıyorum artık ben. fetö eliyle, aracılığıyla olmaz en azından. Son koz darbeydi, o da Tsk'nın yıpratılması, itibarsızlaştırılması, emir komuta zincirinin bozulması gibi konularda uzun vadede başarı sayılsa da kısa vadede başarısızlık.

14ünde mi olur sonrasında mı bilmiyorum, bel altından vurmalar başlayacaktır. Chp mhp tabanlarını başarısız darbeyle oluşan rte/akp sempatisine karşı keskin şekilde ayıracak tapeler, yazışmalar çıkabilir meselâ. Darbe girişimiyle ciddiyetinin farkına vardığımız kurumlara sızmalar, hatta komple ele geçirmeleri düşününce 17 25 aralıktaki tapelerin bildiklerimizle sınırlı olmadığı kesin. Büyük tapeler yeter dediler, yetmedi. Şimdi nispeten küçük ama kendi çapında etkili olanları sürerler mesela. Yine işe yaramaz ama maksat pislik olsun işte

O değil de bahçelinin kasedi falan çıkarsa harbi üzülürüm.
  • IncredibleMau  (06.08.16 21:16:39) 
cog ciddi, tuftuflerle saldiaracaklarmis..


  • mirandaiam  (06.08.16 21:17:38) 
Melih Başkan büyük oyunu (trafolara saldıracaklarmış) haber alıp önlemleri almış rahat ol artık.


  • creedwar  (06.08.16 22:20:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.