[]

İktisadi bilimler mezunlarına

İyi bir üniden mezun olmanın ne kadar faydası var? Merkez bankasına girmek ne kadar zor? Maaş olayları nasıl dönüyor?




 
Bahsi geçen okullar tobb odtü yeditepe bilkent.


  • sack jparrow  (06.08.16 15:10:45) 
@sack jparrow

bilkent ve odtü haricinde onlar iyi değil ki. hatta yeditepe ile odtü bilkent aynı cümlede yer alamamalı.
  • kurnaz  (06.08.16 15:14:31) 
Iyi bir universitede okumak eger kendine bir seyler katabilecek potansiyelin varsa cok onemi var. Direkt etiket uni den mezun oldun diye sana is vermez hic bir kurum. Kendini gelistirirsen ama istersen bayburt isletme ikinci ogretim oku yine iyi yerlere gelirsi.

Tcmb de ben de staj yaptim. Cok detayli olarak nasil ise aldiklari ile ilgili bilgiler kendi sitesinde yaziyor. 85 uzeri kpss 85 uzeri yds gibi kriterleri sagladiktan sonra bir yazili bir sozlu mulakatla ise girebiliyorsun.
Uzman yardimcilari 8 bin brut. Duz memurlar 3.5 bin brut aliyor ldu diye hatirliyorum baslangic icin.
  • lucky strike  (06.08.16 15:17:42) 
Uzman yardımcısı olarak girmek zor bir olay sanırım?


  • sack jparrow  (06.08.16 15:47:48) 
yazılı ve sözlü sınavlar genelde ne zaman oluyor, bilen var mı? kpss ve yds puanım yüksek. hiç yoktan sınava girer şansımı denerim :D


  • glamdr1ng  (06.08.16 15:50:31) 
@kurnaz iktisat sıralamasında şuan bu 4 ü sıralanıyor boun koç'tan sonra


  • sack jparrow  (06.08.16 15:51:55) 
uzman yardimcilarina 8bin brut olayi esit is esit maastan sonra kalkti buarada. uzman yardimcilari 3500 aliyor.


  • nax  (06.08.16 17:31:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.