[]

flort edilen kisiye dogum gunu hediyesi

yeni tanistigim, flort ettigimiz biri var.
haftaya dogum gunu var.

gorusemeyecegiz cok buyuk bir ihtimalle, sirketine bir sey gondermek istiyorum. ne gondereyim? veyahut da bir sey gondereyim mi?

www.ciceksepeti.com

su listeden bir sey gondersem mi diye dusunuyorum, atiyorum persembe gunu siparisi versem cuma gunu teslim olmasi icin cuma teslim olur mu?

bu flort islerinin bazi yerleri bisiklete binmek gibiymis, insan unutmuyor da bazi zamanlar yardim iyi oluyor.

 
kek-kurabiye-şeker-çikolata güzel ve ağır olmayan bir jest, yürür gider.


  • devilred  (05.08.16 23:10:35) 
linke giremedim, çiçek fikri hoş ama böyle sitelerde pahalı oluyor genelde.


  • mungojerry  (05.08.16 23:10:55) 
cicek bocek cikolata bence yanlis olur. bir firsat kacmis olur daha dogrusu.

flort ediyorsan biraz tanimissin demektir ve "kisisellestirilmis" bir hediye cok daha anlamli olur. almadan once dusundugunu gosterir. hobileri, hayattan beklentileri yok mu bildigin? anneler gunu hediyesi alma gidip de...
  • 507  (06.08.16 01:04:44) 
507+1
Konuşurken elbet sevdiği şeylerden bahsetmiştir. Onunla alakalı ufak detayları hatırladığınızı gösteren bir hediye mutlu edebilir bence. Sevdiği bir saksı bitkisi, favori çikolatası, ilgilendiği bir spor dalıyla ya da hobisiyle alakalı bir şey, sevdiği bir yazarın okumadığı bir kitabı gibi pahada hafif ama doğrudan kendisinin zevklerine hitap eden bir hediye olabilir.

  • pike  (06.08.16 10:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.