[]

kendinizi yetersiz hissediyor musunuz?

selam dostlar.

sık sık kebdinizi böyle hissettiğiniz oluyor mu?

mesela yarın yaşıtım olan kuzenimle buluşmam gerekecek ama hatun tam bir afet olduğu için yanına gitmeye korkuyorum. neticede etrafında ne yakışıklı, bilgili, zengin elemanlar oluyordur. onların yanından kalkıp benimle oturduğunda aklından geçebilecekler sinirimi bozuyor.

nasıl başediyorsunuz böyle bir durumla?

 
böyle durumlarda karşındaki kişi yaw bu da ne ot düz bi insanmış demiyor. ortak noktamız kalmamış, muhabbet bile edemiyoruz diyor. yetersizlik olayı değil bu. ilgi alanları, karakter vs.


  • sttc  (05.08.16 20:42:14) 
ne güzel işte onla gözükürsen piyasan artar
:)

  • supermatik  (05.08.16 20:47:57) 
yukarıdakine inanma, tamamen yetersizlik durumu. bunun sadece sohbet edilebilinecek konuyla v.s ilgisi yok. dış etkenlerin baskısı altında zaten karşındakiyle konuşuyorsun. meşhur kırmızı çizgi hipotezinin tüm dayanağı bu zaten.

Ama çözümü ne dersen, çözümü yok. kendiyle barışık olmak diyorlar ya, hah işte öyle olmak lazım. onun da işe yaradığından değilde kendinin farkında olman için. yani hastalığın tanısını koydun diye tedavisi kendiliğinden gelmiyor. sadee farkında olduğun için kendi ulaşabileceğin bir çevrede debeleniyorsun. (kaybedebileceğin seviyelere çıkmıyorsun, kaybetmiyorsun)

p.s ancak bu durumun kuzeninin güzelliğiyle bir ilgisi yok.
  • mete kudur  (05.08.16 20:51:32) 
kendine yatırım yapman lazım. bol bol kitap oku. değişik konular hakkında araştırma yap, bilgilen.


  • Goldstein  (05.08.16 21:46:22) 
ergenken oluyordu da şimdi bu durumda olmaz sanıyorum. başka durumlar için evet.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (05.08.16 22:08:30) 
sıfat ve fizik olarak pek takılmıyorum, çok yakışıklı olsam da birilerinin beğenmeyeceğini ya da her halükarda benden daha iyi görünen insanlar olacağını biliyorum çünkü, bunun sonu yok. öte yandan olgunluk, maddiyat, yaşam enerjisi vb. konularda ciddi anlamda yetersiz ve sıkıntılı hissediyorum. başkasıyla yarışmıyorum. tek istediğim kendimi memnun ve ikna edebilmek, kendimden razı olmak ama yok ya. cyberman'e özenecek kadar ezik bir haldeyim.

meraklısına not: cyberman sanırım epilepsi hastası olduğu için çalışmayan ve 7/24 odasından yayın yapan, nereden geldiğini bilmediğim parayla (devlet desteği sanırım) tam olarak camış gibi yatan fantastik bir abi. kıskandığım, yerinde olmak istediğim adam bu amk :(
  • der meister  (05.08.16 22:12:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.