[]

Outlook mail engelleme

Şu şekilde adreslerden devamlı spam mailler geliyor. Birini engelliyorsun, bi rakam/harf ekleyip gene gönderiyor totoşlar.

Araştırdım ama "joker karakterler" dediğimiz * ve ? desteklemiyor outlook. Ben bu herifleri nasıl komple engelleyeceğim ? listeden çık diyorsun, bu sefer seni 10 yeni listeye ekliyor herifler.

0386741952@d4.supplier-category.info
0785412693@d4.supplier-category.info

5634298017@mx434.glitterledpanel.com
5907126834@mx433.glitterledpanel.com

cenk.gercek=aironn.com.tr@mail132.atl61.mcsv.net
cenk.gercek=aironn.com.tr@mail46.atl161.mcsv.net

egitim=kayneskariyer.com@mail197.atl21.rsgsv.net
egitim=kayneskariyer.com@mail66.suw13.rsgsv.net

hhbexpo118.activehosted.com@s140.acemserv.com
hhbexpo543.activehosted.com@s280.acemserv.com

ik_akademi_62@outlook.com
ik_akademi_6210@outlook.com

 
* ve ? desteklemesine gerek yok.

kurallar bölümünde "içeren" diye bir kural var. içeren bölümüne "@d4.supplier-category" diye yazarsan o uzantıdan gelen tüm mailleri istediğin yere taşıyabilirsin. Engellenen bölümünden değil, kural bölümünden yap.
  • himmet dayi  (05.08.16 17:31:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.