[]

Ehliyet yeniletme

Merhaba,
Yeni ehliyetleri mutlaka ikamet ettigimiz il/ilceden mi almak gerekiyor?
Randevuyu cok ileri tarihlere verdiklerinden ve en kisa surede almam gerektiginden baska sehirden alayim diyorum ama yapabiliyor muyum emin olamadim. Aranizda bu sekilde alan/ almaya calisan var mi? Prosedur nedir acaba?


 
Baska yerden alabilirsinn.
Zaten eve kargoyla yollaniyor. Hemen o anda alinmiyor. Bizimkiler antalya - manavgat'tan istanbul'a 4 gunde gelmisti.

  • kuehles blondes  (05.08.16 16:56:56) 
Muhtemelen gittiğiniz kurs sizin belgelerini hangi emniyet birimine gönderiyorsa oradan alırsınız. İkamet ile bir ilgisi yok.


  • himmet dayi  (05.08.16 17:01:10) 
Kurslar gondermez. Sen istedigin yerden randevu alirsin adresine gelir.

Bu arada Himmet Dayi az once de vize ile ilgili bir konuya yanlis cevap vermistin. Burada da muhtemelen diye baslayan belki kurslarin yuzde birinin yaptigi bir uygulamadan soz ediyorsun. Artik her sey online calisiyor. Lutfen yanit verirken bilgilerinin tazeliginden ve gercekliginden emin ol.
  • Traveller  (05.08.16 18:28:44) 
Yanlis belirtmisim. Ehliyeti ilk defa almiyorum. Halihazirda ehliyetim var, eskisini yeniletme olayini sormaya calismistim becerememisim:/


  • 65 derece  (05.08.16 23:37:50) 
Benim cevabim kesin cevap.

Istediginiz her yerden basvurabilirsiniz. Zaten evinize kargolaniyor. Size 15 gun gecerli belge veriyorlar a4 kagida basilmis. Ama 4-5 gune gelir zaten. Antalya'dan istanbul'a geldi mesela.
Onun disinda 15 tl oduyosunuz, 13 tl bisey, 2 tl de vakif payi mi ne. Akbankta odemeyin, biz sikinti yasadik. Baska bankada odersiniz.

Onun disinda fotografin boyutu biraz sacma - pasaportumda olab biyometrigi kabul etmediler. Yeni cektirdim.
Neyse iste. Boyle yani.
  • kuehles blondes  (06.08.16 00:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.