[]

Garip bir soru yirmi yaş üstü

İstanbulda 20 ile 65 arasındaki herkes ölüyor bir tek siz yirmi yaşın altındakiler 65 yaşın üstündekiler ve hayvanlar kalıyor internet telefon elektrik ve sular çalışıyor ne yapardınız




 
internete girerim. telefonu sarj ederim. su icerim.


  • yuz kiloluk bir zenci  (05.08.16 16:22:03) 
bütün gym'leri alırım.


  • brakgn  (05.08.16 16:26:19) 
Boyle bir kitap yazacaksan okurum.

Soruna yanit: 20 yil icinde her sey eski durumuna doner.
  • Traveller  (05.08.16 18:26:13) 
bu soruyu nasıl bir cevap duymayı bekleyerek sorduğunuzu sorunun cevabından daha çok merak ettim. mesela en basit senaryo:

şebeke suyuna sadece yetişkinleri etkileyen bir salgın hastalık bulaşması sonucu istanbul'da yaşayan ve sabah elini yüzünü yıkayan bütün yetişkinler gün içinde aniden ölür. kimse şehir dışına çıkma fırsatı bulamaz. çoğu tv yayınının kesilmesi ile ve ölmeyen gençlerin telefonla diğer şehirlerde yaşayan akrabalarını aramasıyla olay hızla tüm dünyaya yayılır. istanbula giriş çıkışlar kapatılır. özel ekipler otobüslerle şehre gelip çocukları toplar. sağlık kontrolünden geçirir. göçmenler gibi okullara tıkıştırır. dünyadan maddi manevi destek gelir. olayın nedeni araştırılır. bulunur. tüm sular kesilir. hastalık yapıcı etkeni yok edecek ilaç geliştirilir. sonra tekrar yavaş yavaş yerleşime açılır.

özel olarak ben ne yaparıma gelirsek:

etrafımdakilerin öldüğünü görünce haliyle ambulansı ararım. cevap gelmezse sırayla polisi, istanbuldaki akrabalarımı, şehir dışındaki akrabalarımı ararım. cevap alınca en yakın akraban tekirdağda olduğu için atlar arabaya oraya giderim. sonra tv'den ağlaya ağlaya olayları izlerim.

diğer olasılıksız cevap: boş bulduğum evlere dalarım. banka market soyarım. araba çalarım. genç kızlara sarkarım. kısaca gta cılık oynarım.
  • kaya1453  (05.08.16 22:00:08 ~ 22:09:10) 
Bir şey yapmama gerek var mı? Yaşarım işte.


  • fuzzy olmak istemistim  (06.08.16 08:23:40) 
UCak kacirirdim.


  • stavro  (06.08.16 09:48:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.