[]

canon 7D'nin dokunmatik ekranlı olanı

başka marka modelde var mı bildiğiniz muadili?
iş için makina aldırıcaktım, bunu beğenmişim. dokunmatik ekranı olmadığını yeni farkettim :(



 
neden özellikle dokunmatik ekrana ihtiyaç duyuyorsun? sadece touch-focus için mi?


  • loveinaflipbook  (05.08.16 15:39:42) 
aynen. 650d kullanıyorum, en çok kullandığım özelliği bu.


  • manuel mandalina  (05.08.16 15:48:27) 
aslında alışılabiliyor, yani diğer tüm özellikler olarak 7D'yi beğendiysen ve bir deneme imkanın varsa bak derim. ama tabii çok alışkın olduğun bir özellikse başlarda biraz sıkıntı yaşayabilirsin.

onun dışında illa canon'dan gideceksen 70D ve 80D'ye bir bak istersen.
  • loveinaflipbook  (05.08.16 15:54:19) 
70d dokunmatik, isini gorur bence.


  • stavro  (05.08.16 15:56:03) 
bana full frame lazım yaa. 18mm'nin açısı yetersiz kalıyor. objektif değiştirmeden çalışabilmek için üstünde 18 mm olan full frame en iyi çözüm gibi görünüyor. ama dokunmatik focus da olmazsa olmaz.


  • manuel mandalina  (05.08.16 16:47:42) 
Full-frame kullanip da vizorden bakmiyor musunuz fotograf cekerken? Biraz tuhaf cunku. Isinize karismak gibi olmasin ama ben olsam vizoru kullanmaya alistirirdim kendimi, dokunmatik olsa da olmasa da.


  • stavro  (05.08.16 16:56:17) 
@stavro, love yazmadan anlamış, sen yazdığımız halde anlamamışın :) ekranı bakmaktan öte, focus işini dokunarak yapmak icin kullanıyoruz bu senaryoda.


  • manuel mandalina  (05.08.16 17:10:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.