[]

pire diye evi ilaçlattık ama? (capsli)

geçen bi duyuru açmıştım ısırıklarıma pire dediniz. nitekim iş yerinde de zıpır zıpır zıplayan pireler yakaladık. hem ev hem iş yeri ilaçlandı. dün evi dip köşe temizledik perdeleri falan yıkadık, ama mecburiyetten temiz fakat ilaçlamadan sonra yıkanmamış bir çarşafta yattım. sabah 2 yeni ısırık. ve ayrıca dün işten çıktıktan sonra akşama kadar görünmez bişeyler tarafından oramdan buramdan ısırıldım.

artık pireleri geçtim mitelardan (toz böceği) şüpheleniyorum. toza alerjm ve alerjik astımım var. iş yerimiz de kuytu, havasız bir bina. temizlikçi kadın da aşırı miskin, hiçbir şey yapmıyor. bu yüzden ne bok varsa eve taşıyor olabilirim.

kafamdan aşağı sirkeler mi dökmedim, ayaklarımı listerine ile mi ovalamadım (mitelar mentole gelmezmiş) ama tık yok, hala ısırılıyorum. psikolojim bozuldu artık. napmam lazım nereye gitmem lazım, ne fayda eder? bütün evi baştan aşağı yıkıycaz tekrar çarşaflar kıyafetler dahil. çorap giyip ayaklarıma, ayakkabılarıma, çantama, işe her gün taşıdığım şeylere chrysamed sıksam olur mu? bir de doktora gidip toz alerjisi hapıma tekrar başlamalı mıyım?

uzun oldu ama çok çaresizim yardım edin.

yeni ısırığın fotoğrafını koydum.

 
selam, onceki duyurunuza da cevap yazmistim. benim de basima geldi bu. dedigim gibi, azalarak bitecekler. bu surecte yapilmasi gereken kendinizle birlikte her seyinizi cok temiz tutmaniz.


  • hopeless  (05.08.16 09:28:13) 
evin köşelerine, tüm süpürgeliklere ip gibi tarçın dökün. zamanla hiçbirşey kalmayacak.


  • hakim oynayin dedi  (05.08.16 09:36:40 ~ 09:36:55) 
şuan tamamen aynı sorunla karşı karşıyayım üstüne eve güve kurtçuk pire den sonra kertenkele dadandı. bir şey yapmaz demeyin korkuyorum fobi bu yapıcak bir şey yok . ben benek benek ve şiş hallerdeyim ayrıca lekede kalıyor . evi ilaçlattım sonra temizlendi falan ama yok hala sorun devam ediyor napıcam bilmiyorum sokakta bile vücudumda bişiler geziyor gibi geliyor ve asla kaşınmadan duramıyorum . psikoloji diye bişi kalmadı geçen kerkentele kafamdan düştüğü için az önce gözlüğüm saçımdan düşünce bile panikle çığlık attım .


  • gokch3  (05.08.16 09:57:02) 
eczanelerde boceklerin vucuda gelmesini engelleyen spreyler var. hani piknige giderken falan alip kendine surersin de kene sivrisinek vs sana gelmez. oyle bir sey al.


  • nax  (05.08.16 10:01:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.