[]

göbek eritmek için en faydalı yüzme stili?

3 haftadır sırtüstü yüxüyorum ve pek bir faydası olmadı gibi.




 
tamamen mantık temelli sallıyorum, bence kurbağalama daha fazla işe yarar.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (05.08.16 01:16:47) 
3 hafta yüzmeyle göbek mi erir abi ya? Adam gibi koş birkaç ay. İlle yüzücem diyorsan serbest stil en iyisi. Sırt üstü biraz keyfe kaçıyor.


  • dissendium  (05.08.16 01:18:38) 
milyonuncu kere yazılan cümle; bölgesel zayıflama diye bir şey yoktur.


  • Apocalypse  (05.08.16 01:23:36) 
yüzdükçe erir yağlar. ama karın kaslarına en çok etki eden stil dersen sanırım kelebek derim. dolphin kick vururken karın kasları da sıkışıyor nispeten


  • cekilmis gayfe  (05.08.16 01:33:34) 
serbest stil yüz.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (05.08.16 01:42:38) 
Apocalypse +1 istediğin kadar tik atma. acı gerçek bu.


  • yazar yazmaz yazan yazar  (05.08.16 09:40:37) 
bölgesel zayıflama yoktur ancak karın kaslarınızı çalıştırmak istiyorsanız kurbağalama yüzün. her kulaçta bacaklarınızı vücudunuza çektiğiniz için özellikle alt karın bölgesine çok faydalıdır. eğer beyaz un, şeker ve kızartmaları da hayatınızdan çıkarırsanız gerçek anlamda faydasını görürsünüz :)


  • antisilencee  (05.08.16 09:55:47) 
Adam zaten bölgesel eriteceğim, sadece göbeğim gitsin dememiş ki. Göbek eritmek halk dilinde zayıflamakla aynı anlamdadır.


  • turkuaz  (05.08.16 10:21:14) 
Kaç kilo verdin ? 3 haftada mucizeler gerçekleşmez. Sağlıklı kilo vermek istersen haftada 0.5kg hedefin olsun.


  • kimlanbu  (05.08.16 10:34:15) 
elbette kelebek. hayvan gibi yorar ve kalori yaktirir. ama dayanabilirsen...


  • babilbaligi  (05.08.16 10:35:08) 
@turkuaz nereden çıkarıyorsun bunu, nereden anladın çok merak ediyorum doğrusu.

diğerleri de biliyor konuyu ama insanları yanlış yönlendirmekten mi hoşlanıyorlar bilmiyorum, nedir yani sırtüstü yüzünce göbek mi eriyor sadece, serbest stil yüzünce göbek eriyor da kalçalara bir şey olmuyor mu? neyse
  • Apocalypse  (05.08.16 10:59:42) 
istersen amuda yüz o göbek ancak mutfakta erir. yediklerine dikkat etmeden eritemezsin.


  • sta  (05.08.16 11:16:15) 
@Apocalypse,

Sen adamın bölgesel zayıflamak istediğini nereden anladıysan ben de oradan anladım.
  • turkuaz  (05.08.16 14:17:01) 
3 haftada yaklaşık 10 kilo verdim. boy 1.69. kilo şu an 60. 3 haftada verdim diyorum da yanlış anlaşılmasın. iyi bir yüzücü değilim. günde max 700m yüzebiliyorum ve ortama 3km yürüyorum. kilo vermemin sebebi iştahımı acaip açan ve sürekli doyumsuz hissettiren bir ilacı bırakmamla gerçekleşti. sadece, bu ilacı bırakmam yüzmeye başlamamla aynı döneme denk geldi. 65 kiloda kalmak isterdim ama günden güne kilo kaybediyorum. göbek inatçı, olduğu yerde duruyor :)

işim dolayısıyla günün büyük kısmını pc başında oturarak geçiriyorum. yaş da 33 oldu olacak. haliyle bu göbek kaçınılmaz oldu. yani evet bölgesel bir zayıflama istiyorum tahminler doğru. tik atmamamın sebebi, bölgesel zayıflamanın mümkün olmadığını gerçekçi bulmadığımdan değil. cevaplar doğru olabilir. sadece bu acı gerçek hoşuma gitmedi o yüzden.

sırtüstü yüzmemin sebebi de başka türlü yüzemiyor oluşumdan başka bir şey değil. ama bacaklarımda bir güçlenme hissediyorum. öyle ki bazen sadece bacaklarımla yüzüyorum. kulaç atma konusunda biraz tembelim ve bu konuda bir şeyler yapmam lazım.

sanırım öncelikli tercihim serbest olacak. speedo videoları ve salondaki tecrübeli yüzücüleri izlemek bu konuda epey faydalı olacak gibi.
  • woe  (05.08.16 22:31:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.