[]

bangkok, phuket, pattaya, singapur nasıldır? tek kişi gidilir mi?

dün akşam bir soru sormuştum. gitmek istediğim şehirleri az çok belirledim. kasım ayında bangkok'dan başlayıp puket, singapur falan yapayım diyorum ama kafamda soru işaretleri var. biraz korku var :) tek başına sıkıntı olur mu diye? yemekleri, temizliği hakkında endişelerim var.

daha önce amerika ve avrupaya gittim burası tabi ki farklı bir kültür. ne düşünüyorsunuz? gidip görenler tavsiye eder mi? toplamda 14 gün geçireyim diyorum hepsinde.

düşünceleriniz önemli. teşekkürler.

 
bangkok, phuket, singapur'da 8 gün kaldım. (ex ilen) gidilir, gayet ilginç yerler, fakat 14 gün sıkılırdım. 8-10 gün aralığında git toplam bence. singapur zaten avrupa/kuzey amerika karışımı bir yer. phuket'de yiyebileceğin en taze ve en ucuz deniz ürünlerini yiyebilirsin mesela. 3 yerde de yemeklerle ve temizlikle ilgili sıkıntım olmamıştı. sadece sabah otel kahvaltısındaki koku hoşuma gitmemişti benim, kahvaltı da aşırı abuk ve ağır şeyler yiyorlar. bir de biraz ayık olacaksın dışarıda, kazıklanmaya müsait bir ortam var.


  • awareim  (04.08.16 22:47:21) 
kaçak et için gidiyorsan tatmin olursun ama ben olsam gitmezdim. birbirinden kötü yerler, parana yazık. ibiza'ya git.


  • merak ediyorum  (04.08.16 23:26:49) 
@merak ediyorum

gidip gördünüz mü bu dediğim yerleri?
  • mr.goodcat  (04.08.16 23:37:20) 
Bangkok ve phukete gittim. Eğer gezgin olmakla biraz alakan varsa çok seveceğinden eminim çünkü bangkok'un her sokağında, her müzesinde ayrı bir hava hakim.
Yalnız temizlik olayına fazla takmayacaksın, adamlar pis. pahalı bir otelde kalacaksan orası ayrı. İnsanları çok sevimli, ingilizce bilmeyrn bile seninle iletişim kurmak için uğraşıyor.
yalnız olmanın sorun olacağını sanmıyorum, bangkokta gece sokak içmeleri oluyor turistlerle, bir bakmışsın akşam kalabalık bir grup içinde dans ediyorsun, muhabbet ediyorsun.
Phuket de ayrıca harikaydı. Denizi, hamakları yeter.
Hiç düşünme git.
  • dimanche  (05.08.16 12:26:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.