[]

bisiklet tavsiyesi

hidrolik disk freni olan bir şehir veya dağ bisikleti alacağım. fiyat/performans oranı göz önünde bulundurulduğunda şu sıralar hangi model alınabilir? 900-1300 TL bandında bir bisiklet düşünüyorum.

aklımdaki model şu: kronbisiklet.com.tr
veya şu: kronbisiklet.com.tr

ağırlıklı olarak şehir içinde süreceğim, dağlık alanda ya sürmem ya da çok nadir sürerim.

 
Eğer şehiriçinde kullanacaksan kesinlikle şehir-tur bisikleti almalısın. Ama dağda bayırda toprak yolda kullanman çok zor olur. Dağ bisikletini hemen her yolda kullanırsın ama şehiriçinde tekerleri geniş olduğu için dah fazla efor sarfettirir. Dağ bisikleti almaya karar verirsen kendim 30 vitese geçtiğim için 27 vites hidrolik disk bisikletimi satıyorum. Duyuruda bulunmakta ilan.


  • epinephrin burst  (04.08.16 21:32:11) 
Bahsettiğim bisiklet: carrarobisiklet.com


  • epinephrin burst  (04.08.16 21:34:34) 
şehirde süreceğin dağ bisikleti ve hidrolik fren angaryadan başka bir şey değildir. v fren şehir bisikletlerine bakın.


  • mrthany  (04.08.16 21:59:54) 
yol bisikleti almanda fayda var. Salcano XRS 040, Triban 3 ya da Triban 500, Carraro Race 052'ye bakabilirsin.


  • ebonni eth atc  (04.08.16 22:19:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.