[]

şu klavye nasıl?

www.bimeks.com.tr

günde 20 bin karakter yazı yazmak için mekanik ya da çakma mekanik klavye olarak alacağım da.


 
(bkz: das keyboard) bu işin kralı


  • freetakilir  (04.08.16 19:14:48 ~ 19:15:04) 
everest vs. çöptür bulaşma.

ucuz olsun dersen Tt eSPORTS Poseidon filan alabilirsin, biraz daha iyisini istersen cherry switchli ya da razer modellerine filan bakabilirsin. o kadar karakter yazı yazıyorsan zaten bakmadan yazıyorsundur :D haliyle klavye dili farketmez türkçe ayarlar noktaya basar ç yazarsın benim gibi ^^ us layout razer blackwidow ultimate stealth kullanıyorum öneririm mesela. ama yazı için cherry blue switch övülüyor daha çok. razerda stealth olmayan yeşil switchler o serinin karşılığı.
  • ucan spagetticanavari  (04.08.16 19:18:52) 
das keyboard işin kralı ben de biliyorum da arkadaşlar 120 euro en az. bu 25-30€

bakarak yazıyorum ama her zaman değil, 10 parmak değilim yani ondan türkçe olması lazım, normal klavyem almanca zaten. ama türkçe iş yapıyorum o sırada gerekli bu.

oldukça iyi yorumlar aldığı için bunu istiyorum açıkçası.

everest çöp değil, işimi gören 18 liralık bir everest klavye var şu anda ama bazen hissiyat ve kalite açısından ve ışıklı olması bakımından önemli.

yoksa ben de isterim razer:D bu fiyat performans olarak oldukça iyi gibi.
  • kurnaz  (04.08.16 19:47:48) 
Şu an telefomdayım link veremiyorum ama amazonda razer blackwidow bak. Geçen yaz aldım ben gayet memnunum


  • naberabi  (04.08.16 21:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.