[]

Soruyu göremeyen moderatör.

Öncelikle cevabımı geri verin ey modlar.

Az önce gelen mesajda; (git: 1106718) 'e duyuru sahibinin son yorumu olan " sanırım cevabı buldum, teyit etmek için yazayım: We use "would have (don..." yazısına cevaben verdiğim "aynen tikle kendini" lafını cevap değil olarak yorumlamış.

E orada soru var? adam teyit eder misiniz demiş ben de etmişim. Kaldı ki tek cevabım da bu yazı değil o duyuruda, yukarıda verdiğim uzun cevaplar var. Yani duyuru sahibiyle zaten fikir alışverişi içerisindeydim.

Yani tamam mod arkadaş da kötü niyetinden sildi demiyorum da, abi zoruma gitti ne bileyim. Soru var işte bu da cevabı.

Ha bi de eksisozluk kullanıcısından gelen o mesaja cevapla da aynı açıklamayı yazdım ama sanırım mesajı okunan bir hesap değil, ondan duyuru açıyorum.

 
modlar öyle abisi. ben daha çok cevap sildim diye birbirleriyle yarışıyorlar. bunlardan vazife çıkarıyorlar. maalesef yapacak bir şey yok. tik verilmemiş diye cevap silen mod gördü bu gözler asdfsadfsaf


  • cekilmis gayfe  (04.08.16 13:47:39) 
O zaman tik verip koruma altına alayım seni.

Ben o 17 karakterlik cevabı 3 saniyede yazmadım. 27 yıl + 3 saniyelik tecrübe ile yazdım. Bunun da not edilmesini diliyorum bir kenara.
  • okumayi sevmeyen okur  (04.08.16 13:54:49) 
abi benim o duyuruya yazdığım kendini tikle kendini de silinmiş ki ben zaten gülerek yazmıştım, silen mod da güldüm ama siliyorum diye not düşmüş. "kendini tikle kendini" soruya cevap mı dersen, bence değil. bilgi veriyor mu, hayır vermiyor. öncesinde soruyu yanıtlamışım, bilgi vermişim, silinmemiş. baktım, senin cevabın da silinmemiş. ufacık güldük eğlendik, silinsin yani, ne olacak ya.


  • evde liyakat kalmamis  (04.08.16 14:05:39) 
Silinsin silinsin de, ben bunu sadece bu cevap için açmadım aslında, son zamanlarda ortaya çıkan bu cevap silme olayı çok yaygınlaştı maalesef. yani çata çuta gidiyor, ben bilmem kaç yıldır duyuruyu kullanıyorum da son zamanlarda mı kuralları çiğnemeye başladım.

Cekilmis gayfe mesela güzel bir noktaya değinmiş aralarında rekabet olabileceğini söylemiş, konuşulması gereken bu bence. Yoksa dediğin gibi emek yok o yazdığım cevapta, geri gelmesi de bana bir şey katmayacak.

Bir de şimdi duyuru sahibi dönüp bakınca verdiğimiz cevabı sahipsiz bırakmış olmadık mı? Adamla konuşurken bir anda sorusunu sallamayıp cevap vermemiş olmadık mı, bu durumda duyuru dünyasına ters gitmiş olmuyor muyuz?
  • okumayi sevmeyen okur  (04.08.16 14:15:41 ~ 14:16:43) 
diğer yanıtlar neden siliniyor bilemiyorum, ama objektif olarak dünkü durum şöyleydi. biz açıklamaya çalıştık, yetersiz kaldık doğru mu? sonra duyuru sahibi arkadaş kendi sorusunu kendi eksiksiz cevapladı. konu zaten orada kapandı bence. bizim üzerine yazdığımız yorumlar tırıvırı. böyle değerlendirince cevabı sahipsiz bırakmadık bence ama tabi nereden baktığına göre de değişir bilemiyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (04.08.16 14:24:33) 
aralarında rekabet olduğuna şüphem yok. çünkü açıklamaları o kadar uzun oluyor ki. birazdan birisi destan yazar niye sildiğine dair bekle bakalım.


  • for day to break  (04.08.16 14:25:06) 
Merhaba, cevabınızı ben sildim. şu an okuyunca yanlış değerlendirmiş olabileceğimi fark ettim. Haklısınız hakikaten.

Soru sahibi bir soru sormuş ve sonunda araya taraya kendi sorusuna yanıtı kendisi bulmuş gibi algıladım (hala da öyle düşünüyorum) altına gelen de iki cevap vardı. İlki 'kendini tikle kendini :)' idi ve diğeri de sizinkisi 'aynen kendini tikle'.

Ben bunları okurken sanki ''soruya cevabı bulmuşsun madem aferin, kendini tikle kendini :P'' olarak düşündüm, hele de sizinkisi ilk yazılan geyik cevap ''kendini tikle kendini :)''nin peşine yazılmış olunca açıkçası rakicandir cevabını teyit amacıyla değil de sanki bir üstteki cevabı artılamak için yazıldığını düşündüm. Hani ''Kendini tiklemeyi eksik etme.'' anlamında. Teyit olduğu aklımın köşesinden geçmedi ne yalan söyleyeyim.

Rakicandir cevabındaki 'teyit amacıyla yazdım' kısmını da götümle okumuşum sanki.Şu an dediğiniz şekilde okuyunca hakikaten öyle olabileceğini fark ettim.

Yanlış anladı isem özür dilerim ne desem bilemedim. Zorunuza gitme konusunda haklısınız, benim olsa benim de zoruma giderdi.
Arada doğruların yanında silinmemesi gerekenleri de sildiğimiz oluyor algılama problemi yaşayıp. Özür diliyorum şahsen.

EDİT: Kötü niyet okuyucuları ile her mod duyurusu altına çat diye damlayanlar gelmiş yine, hoşgelmişler, ortam şenlendi. ^.^ Ben cevabını sildiğim arkadaşa cevap verdim, bu yazdığım sadece dendiği gibi ego tatmini yazayım o zaman:

En çok cevap silenin namı yürüyor camiada, hatta istifa ve olası bir yol ayrılma durumunda Compu sağolsun referans olmayı eksik etmiyor, burayı hemencecik ekliyoruz cv'mize ''Moderatörlük-Ekşiduyuru : bilmem kaç yıl bilmem kaç gün'' diye :)Ayriyetten gerek Sözlük'ten aldığım yazarlık maaşı gerekse buradan aldığım moderatörlük maaş ve yarış primim ile altıma araba çektim, şimdi de ev kredisine gireyim diyorum. Moderatörlük çok güzel, gelsenize ^.^
  • kaymaktutmayansicaksut  (04.08.16 14:26:36 ~ 14:46:18) 
soruyla alakasız ama yarış oluyor falan dediniz ya bu işten para kazanıyor mu modlar?


  • yue  (04.08.16 14:28:43) 
@for day to break adfasdfsadfs helal iyi bildin. fasikül geldi yine

@yue ego tatmini olarak kazançları var :))
  • cekilmis gayfe  (04.08.16 14:37:50) 
@yue, silinen cevap başına 1, duyuru başına 2 paket mehmet efendi kahvesi veriyor compumaster, hem de taze çekilmiş, ohh...

SORUYA CEVAP VEREYİM DE MODLAR SİLMESİN: haklısın, soruyu hatalı silen özrünü dilemiş zaten ama yetmiycek tabii, biz kendi aramızda cezasını vereceğiz onun. muhtemelen 2 haftalık kahve paketlerini aramızda paylaşırız...
  • baba jo  (04.08.16 14:55:02 ~ 14:55:24) 
duyuruya gönül vermiş insanlara yaptığınıza bakın. siz de amma kötü niyetlisiniz ha!! sabahtan akşama kadar çalışıyor garibanlar bir cevabı silip silmeme konusunda kafa patlatıyorlar. yetmiyor her silinen cevabın ardından size sayfalarca açıklama yazıyorlar. bi onların emeklerine bak birde sizin mızıldanmalarınıza: tü size!


  • for day to break  (04.08.16 15:11:05 ~ 15:11:35) 
ya bu aralar benim de cevaplarımı '' beğenmeyip'' siliyolar hayırlısı bakalım...


  • tociess  (04.08.16 15:16:00) 
soruya cevap versen de siliniyor boşver. son zamanlarda ben de sorgulamamayı öğrendim.


  • piremses  (04.08.16 15:46:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.