[]

Üniversite Tercihi Yapan Arkadaşlar (Son Bir Kontrol)

Yeniden sınava girdim, okul/bölüm değiştiriyorum. Aslında tercihlerimi yapmıştım. Ancak yine de gönlümden geçeni en üst sıraya yazayım, ne olur ne olmaz diye bir ufak değişiklik yaptım. Son durum şöyle oldu: i.hizliresim.com

İlk 4 tercihten sonrasının ölü olduğunu farkındayım. Her ihtimale karşı yazdım, bazı kontenjan düşmeleri oldu çünkü, ne olur ne olmaz. O mesele değil.

Şimdi son bir kontrol ricam ve sorum şu şekilde: ÖSYM tercih robotundan -herhalde sistemi çok kastırdığı için- arama motorunu kaldırmış. Ben de manuel olarak kod buldum ve yazdım. 108410266 nolu tercih Ankara'daki ODTÜ siyaset bilimi ve kamu yönetimi değil mi? Kıbrıs değil, SUNY programı değil, başka saçma sapan bir şey değil? Öyle bir şey olursa muhtemelen linç edileceğim çünkü, ilk taşı da kendim atacağım.

Selamlar.

 
Tercih kılavuzunda okulların kodları yazar. Dediğiniz gibi Ankara yazıyor. Sorun yok bence.


  • tahin pekmez yoğurt  (04.08.16 13:40:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.