[]

Yüzme vol: bilmemkaç

Arkadaş havuzda yüzdüğümü biliyorum. Serbest yüzüş yaparken yorulduğumda sırt üstüne Filsn geçiyorum. Suyun üstünde de durabiliyorum. Ya da durduğumu sanıyorum bilmiyorum. Belki havuzun 1.60 olmasından kaynaklı. Şimdi mis gibi Denizin dibindeyim. Boyumu gecen yere girmeye tırsıyorum. Ben bu illeti üzerimden Nasıl atacağım yahu? Direkt yüzme olayına küsüp, yıllık izinlerimi kışın değerlendirme düşüncesi bile aldı bende..




 
sakin olursan su seni kaldırır. muhtemelen tuzlu sudan rahatsız olup çırpınıyorsun baya. bi dahaki sefere derin nefes alıp gir ve sakin ol. suya uzan ve hiçbişey yapma.


  • interview with the vampire  (04.08.16 11:42:45) 
denizde yüzmek havuzda yüzmekten kolaydır, tuzlu su hiçbi' şey yapmasanız bile sizi kaldırır.
ben denizde kulaç atmayı sevmiyorum, çünkü antremansızım, çok çabuk yoruluyorum. siz de yorulurum paniklerim vs gibi nedenlerle denizden çekiniyorsanız keko gibi yüzün ya da dala çıka yüzün. paniklerseniz sırt üstü yatarsınız.
korkuyu atmak için tekne turlarını da önerebilirim. insanın mis gibi sulara bakıp içi gidince aaaay başlarım ayağımın değmediği yerde yüzemem korkusuna diyip atlayavıveriyor valla korku morku kalmıyor.
  • evde liyakat kalmamis  (04.08.16 11:50:22) 
bende yuzuyor ama boyumu gecen yerde dinlenmeyi sabit durmayı beceremiyordum. tekneden boyumu geçen yerden denize girerek aştım bu korkuyu. kıyıdan girdiğinizde nerede geçecek diye ayakla yoklama gibi saçma bir şartlanma var. bu da işi çok zorlaştırıyor.


  • siedorf  (04.08.16 11:54:54) 
İskele gibi bi sey yapılmış. Millet hem atlıyor hem de merdivenden Filsn iniyorlar. Çözüm olabilir mi acaba?


  • hede hodo  (04.08.16 12:02:16) 
öncelikle boyunu geçmeyen yerde bi acil kaçış çalışması yap. ben dalıp kıyıya doğru yüzüyordum mesala başta. yani panikledin bir şey oldu vs. derin bi nefes tutup dal ve kıyıya doğru yardır. böylelikle biraz daha güvende hissedersin. yavaş yavaş alışırsın gibime geliyor.


  • Improbable  (04.08.16 12:21:17) 
boyunu gecen yerde ne yapacaksan, aynisini gecmeyen yerde yap.

yoruldugunda sirti yuzmek vs. gibin. baktin sorunsuz yapiyorsun, açıl git.
  • scars dont fade  (04.08.16 12:40:48) 
Bi g.t korkusu var da. Bakıcaz bakalım :/ arkadaş sporun her türlüsünde varım. Bi yüzmeye alışamadık. Can'ımı bu sıkıyor:/


  • hede hodo  (04.08.16 13:26:38) 
Havuzda yüzüyorsan gözlük alıp, havuzun kenarında havuza dalıp dalıp çık. Önceleri kenardan tutarsın, bırakmazsın. Daha sonra elleri bırakarak dibe kadar dal, nefesini ver, çık.

Gözlükle dalıp, gözün açık yaparsan daha etkili olur.


.
  • kartallar yuksek ucar  (04.08.16 13:48:06) 
Şu an hem Deniz hem havuz avantajım var. Havuzda istediğim gibi dalıp çıkıyorum. Problem denizde. Ayak yere değmezse problemi..


  • hede hodo  (04.08.16 13:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.