[]

Sucuda calisan kucuk cocuk hk.

Sabah su siparisi vereyim dedim normalde aldigim bi yer degil. Neyse suyu getiren cocuk en fazla 12-13 yasinda ve motor kullaniyor. Yasini, oturdugu yeri falan sordum ama cevap alamadim.

Cok uzuldum cok sinirlendim. Bu konuyla ilgili ne yapilabilir. Bir de kurumsal bayilikleri olan bir firma bu. Ana bayiye sikayet mi etsem?


 
Motor olduguna eminim.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (04.08.16 11:26:45) 
Cok uzuldun cok sinirlendin cocugu issiz biraktiginda sosyal hizmetler gelip her hafta cocuga harclik mi verecek,sen evlerine gidip ben cok uzlmus cok sinirlenmistim buyrun bu haftaki 50 liraniz mi diyeceksin.sizin sikayet etmenizle insanlarin ihtiyaclari giderilmiyor.sosyal adalet kahramanligi yapabilmek icin oncelikle sosyal adaletin tesis edilmesi gerekiyor.uzucu ama gercek.


  • duptıs  (04.08.16 11:32:15) 
@duptıs 50 lira kazanacak diye el kadar çocuğun motor kullanmasına mı göz yumalım? ben yummam. gitsin babası ek iş bulsun. bizim sucunun yanında da küçük bir çocuk geliyor ama sadece para alıp veriyor, bir şeyler öğreniyor yani. tek başına bu işi yapmıyor. yapmamalı da zaten.


  • nathanieltroy  (04.08.16 11:40:56) 
orası neresi bilmiyorum ama anadolu'nun bazı ilçelerinde motorlar epey bi' popüler. ve 10 yaşındaki çocuğun dün motor kullandığını gördüm burada. 15-16 yaşlarındaki çocuklar araba kullanıyor.. kamyonet kullananlar da var.

öte yandan @duptıs'a katılıyorum. bu çocuk işsiz kaldığında babasının aklı başına gelmeyecek.. gidip ek iş bulayım dese, bulurdu zaten. belki de buldu, çalışıyor, ama çocuk kendi istiyor zorunluluktan. çok insan var böyle.. gerçekler bunlar ne yazık ki ve şikayet edip çocuğu işsiz bırakmak da bir çözüm değil. aksine zarar..

ha ama bir devlet olsa, bu insanların ihtiyaçlarını karşılasa, çocuğu bunlara zorunda bırakmasa, o zaman gidin nereye isterseniz şikayetinizi edin. var bu devletler, ama bu anadolu yarımadası'nda böyle bir devlet yok. gerçeklerle yüzleşmek lazım.
  • tosiba  (04.08.16 11:51:10) 
Sorun motor kullanmasi mi 20 litre su tasimasimi?bir karar verin.


  • duptıs  (04.08.16 11:59:09) 
Babasinin oldugunu nereden biliyorsunuz?

Cocuk da 19 kiloluk yukun altina isteyerek girmiyordur emin olun. Dogru mu? Yanlis. Ama cok uzuldum cok sinirlendimle olmaz o isler.
  • c1b2k3  (04.08.16 12:11:00) 
C1 benim anlatmaya calistigim seyden bahsetmis.hersey uzaktan gorundugu gibi olmayabiliyor.


  • duptıs  (04.08.16 12:12:35) 
  • rubenanyukov  (04.08.16 12:24:05) 
arkadaşlar anlamak istemiyor herhalde. kimse çocuğun ihtiyacı yoktur, canı istediği için çalışıyordur ya da çocuk çalışmasın demiyor. çalışsın, güzel de bir şey zaten. sorun çocuğun o işi tek başına yapması, onu geçtim motor kullanması. motoru bisikletle bir gördüğünüzü zaten trafiğin haline bakınca anlayabiliyorum da o işler öyle değil. suç suçtur, yasak yasaktır, şikayet edilmelidir, nokta.


  • nathanieltroy  (04.08.16 12:31:12) 
Sorun hem motor kullanmasinda hem de kendinden cok daha buyuk isler yaptirilmasinda. Ayrica is boyutu bu kadar buyuk olmasa da cocuk yahu cocuk.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (04.08.16 12:31:28) 
Su getirip gotururken bu cocuk bir kazaya karissa Allah korusun ya. O is oyle olmaz, hayat size guzel, evden konusmasi kolay, poz kesiyorsunuz( nasil bir lafsa) diyenler buyrun siz daha iyisini yapin.


  • uzun kulaklı yalnız tavşan  (04.08.16 12:38:26) 
Ortada çocuk emeği sömürüsü var,çocuğu tehlikeli koşullarda altına motorlu taşıt vererek çalıştırmak var. Halen bu normallestirilmeye calistiriliyor.

Alo 170 i arayabilirsiniz. Çalışma ve sosyal güvenlik iletişim merkezi.
  • old possum  (04.08.16 13:23:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.