[]

iphone 5s alınır mı

iyi günler,

halihazırda iphone 6 sahibiyim. 2.telefon olarak şu zamanda iphone 5s alınır mı yoksa iphone se mi alayım? kullanacaklarım mail, kişisel erişim noktası, arama mesaj, whatsapp gibi iş için gerekli şeyler. şarj da önemli tabi ki. bir de 5s alırsam ne kadar süre sıkıntısız kullanabilirim se alırsam ne kadar süre? şimdiden teşekkürler.


 
bahsettiğiniz şeyler içinse ek ücret verip se almayı gerekli görmüyorum. nihayetinde tasarımsal olarak aynı cihazlar.

keza her ikisi de çok uzun ömürlü cihazlar. ben planlı eskitmeyi de işin içine sokarak ikisinin de ömrünün aynı olacağını düşünüyorum, 0 bir cihaz için.

örneğin 4s'imi 4 yıldır kullanıyorum, çıktıktan 1 yıl sonra almıştım. uzun bir süre de gayet acımasızca, sık kullanılmasına rağmen..
  • tosiba  (04.08.16 10:36:50) 
bence se'ye para vermeye değmez temel şeyler için kullanacaksan. 5s işini görür fazlasıyla.

hatta bak birisi daha yeni ilan vermiş duyuru'da :) www.eksiduyuru.com
  • nathanieltroy  (04.08.16 11:13:14 ~ 11:14:25) 
5s alma hocam bu is icin.
ios kac olucak icinde bilmiyorum ama su an 9.3.3'de 4.5 saat civari aktif kullanim suresi var le$ seviyede. ne guzel 9.1'de iken 7.5 saat ortalamaydi. yeni gelecek ios 10 ile telefonun iyice kullanimda verdigi haz azalacak diye tahmin ediyrum.
SE'ye de o kadar para verilmez bence ama param olsa onu alirdim (sarji ne kadar bilmiyorum gerci)

2. telefon olarak aliyorsun ama baya baya her isin icin kullanilacak. 5s alma bence o yuzden.
  • jedilance  (04.08.16 11:22:34) 
se al tabii ki bu saatten sonra 5s falan alınmaz. 5s kaç senelik telefon oldu en fazla 2-3 sene sonra güncelleme desteği biteceği için çöp olur. fakat se alırsan en az 5-6 sene güncelleme desteği ve son çıkan donanım olması seni rahat ettirir.


  • duyurunun bug'ı  (04.08.16 15:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.