[]

gavur memleketlerinde memurların kılık kıyafeti

mesela saç sakal durumları nasıl devlet memurlarının?
memleketin ismini de yazarsanız sevinirim.



 
Simdi oncelikle bakimli olmakla kurallar olmasi arasinda fark vardir. Eger bakimli gorunuyorsaniz kimse sakaliniz olmasinda sorun cikarmaz. Sakalin da bir bicimi varsa ornegin duzgun bir sekilde trim edilmisse ve bu senin tarzinsa sorun yasamazsin.

Ancak Turk mantiginda ben yaz sicaginda terlerken bir de her gun dus almayayim ne gerek var, burnumdan kulagimdan tuyler fiskirsin kurallar cignenmek icin vardir, saci da 3 ayda bir kestirmek yeterli mantigiyla yasarsan seni ise almak istemezler. Levent'teki kaliteli ofislerden birinde calisiyorsun gibi dusun. Bakimliysan ve hos gorunuyorsa her gun tiras olmani istemezler. Ama Bati'da kurallar hep vardir unutma. Sanirim Turk mantiginda sakal tirasi olmak degil kilik kiyafet yonetmeline uymak sorun. Ki bu da bakimli olmayi iceriyor.

Yer: USA
  • Traveller  (04.08.16 09:12:13) 
Almanyada sakalli polis cok, sacini rengarenk boyatmis.kadin memur da.


  • thewizardofearthsea  (04.08.16 10:13:07) 
bakimli olduktan sonra sac sakala 'cok' karismak uygunsuz bile avrupa'da.


  • lanc  (04.08.16 10:26:08) 
avusturya - gayet dövmeli, alternatif tipli memurlarla muhattap olabiliyorsunuz. devlet dairesinden devlet dairesine değişebilir belki ama ben işlem yaptıklarımda her türden insan gördüm.


  • kassiopeia  (04.08.16 10:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.