[]

şu uzakdoğu şehirlerinden hangisi tek başına gezmelik?

tek başına gezilebilecek şehirlerden hangisini önerirsiniz? hava durumu, iklim, yeme içme fiyatları, konaklama fiyatları, güvenlik vs. bakımından en mantıklısı hangisi?

kasım ayında gidileceğini ve 2 hafta kalınacağını düşünerek;

Bangkok
Hong kong
Phuket
Şangay

 
Bunlarin hepsi turist atraksiyonuyla iki hafta bayar.ikileme olabilir.

Sangay-hongkong dersek hava kasimda sangayda 10-15 dereceler olur,hongkong 20-25 yagmurlu olur.sangay icin vize lazim,hongkong serbest birer hafta desek hongkong kurtarir ama sangay cok mekanik olur,bence olmasin.hongkong macao desek 2 hafta cok.turistsin is guc yok bayar.havada serin.

Diger tayland ikilisini ustuste koyarsak.bangkok merkez 2-3 gun guzel gider,ordan pataya yakin taksiyle otobusle gidersin 2-3 gunde orda takilirsin.sonra bangkok gelip phuket yaparsin.phuket ve cevre adalari 7 gun gider.denize girdin,masaj yaptirdin,icki ictin,istersen seks,genel donusum bu.

Burda sunu soyleyebilirim.bangkok 2-3 gun pesine pataya 2-3 gun sonra kambocya veya vietnam.

Sen olsan ne yaparsin dersen 7 gun vietnam 7 gun filipin yaparim.hava guzel,su guzel,yeme,icme hersey cok guzel.
  • duptıs  (03.08.16 23:01:58) 
@duptıs

bangkok - phuket - singapur rotasına ne diyorsun? singapurdan yine bangkoka dönüş yapıp geri döneyim diyorum.

edti: bir de buralarda tek başına sıkıntı olur mu? daha önce avrupada interrail ve amerikada road trip yaptım tek başıma. ama burda sonuçta çekik gözlü değiliz turist olduğumuz kabak gibi ortada. sıkıntı olmasın?
  • mr.goodcat  (03.08.16 23:09:06 ~ 23:10:04) 
Cok eski moda olur abi.ben singapuru severim.hakkinda cok caz yaparim ama eskinin hatirina arayi cok acamdan ziyaret ederim.simdi sentoza cok guzellesti.bir gunu ve gecesini yer,bir gun orchard ve mustafa center,birde genel gezi singapuru bitirir.3 gun.

Simdi nasil oldu bindin ucaga indin singapur 6 saat ileri,ilk gunun gitti,indin otele gittin yattin uyudun,3 gun gezdin bindin ucaga bangkok.cok yorucu degil ,yarim gunluk macera geldin guzel yemek masaj uyku 3 gune daha hazirsin.bangkok bitirdin ucak phuket.indin guzel deniz,eglence,turist aksiyonu donus cift ucak turkiye.olur bu.

Ve hatta onden singapur oradan direk phuket oradan bangkok ve turkiye donusu yaparsan hem bir bacak ucustan yirtarsin hem son gun indin bindin derdin yok olur.insan gibi otelde yemegini yer,banyonu yapar alana gecersin.sabahleyin ulkendesin.bu daha iyi olur,ekstra bir gun verir en kotusunden.
  • duptıs  (03.08.16 23:24:38) 
Tek basinayi sormusun.
Abi bu bolgede tek basina olur.hatta guzel olur neden dersen.bizim turk genci bilhassa bangkoka indimi abi kari bulsak moduna giriyor.daha ayibi her onune gelene yapistirabilecegini dusunuyor.terbiyesizligin bini bin para.en sevdigin adamdan buz gibi sogursun.sen bir yer gorursun dersin gomun beni buraya ayrilamam,herif der patbonga seks showa gidelim.ipimle kusagim daha guzel nereyi seversen orda kal.

Herkes turist abi thai de raad raad,genis genis.
  • duptıs  (03.08.16 23:33:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.