[]

Bursa gorukle

Goruk leden ev alsak pisman olur muyuz?
Hep ogrenci kesimi diye geciyor,aile hic mi yok?



 
aile tabi ki var ama ogrenciler cogunlukta. kimse kimseye karismiyor guzel bence.


  • in vino veritas  (03.08.16 21:12:20) 
görükle bence en relax yerlerden birisi abi, kimse kimseye karışmaz, gençler vardır etraf şenliklidir, eskiden iyice dağtaştı sene 2007 ama sonradan çok güzel olduğunu duydum ev alırsanız kiraya vermesi kolay olur, sirkülasyon olduğu için satılması kolay olur. olur yani


  • killerbee  (03.08.16 21:20:25) 
Yasamak icin sordum.
11 yasinda oglum var,daha cok havuzlu sitelere bakiyorum ama emin olamadim nasildir diye.

  • brnbrs  (03.08.16 22:05:21) 
Aileler genelde buskinin üst tarafında tepede oturur, merkezde hemen herkes öğrencidir, kolayca kiraya verirsin, isteyince kolayca satarsın, çok rahat bir yer ben kaç senedir bekar halimle yaşıyorum, çok memnunum halimde, bursa merkeze 2 senedir inmedim en fazla fsm korupark civarı, ötesine geçmiyorum.

Öğrenci yoğunluğuna şöyle örnek vereyim, 2 yıl önce kaldığım apartmanda yönetici ve kapıcı dahil herkes öğrenciydi ben hariç :)
  • zikardo  (03.08.16 22:07:15) 
Tek derdim oglum aslinda,surekli kurst tu etkinlikti tasiyorum cocugu,orda neler yapariz ya da ulas nasildir?bunlar beni dusunduruyor.


  • brnbrs  (03.08.16 22:12:05) 
Ailelerin, üniversitedeki araştırma görevlilerinin vs. oturduğu evler var. Alınır bence.


  • gonulcelen87  (03.08.16 22:15:47) 
ilerde villalar var ama kimseye karışıp katışmıyorlar. merkeze gitmek için 2 araç değiştiriyordunuz benim zamanımda. eğer ben ev alacak olsam asla görükle'den almam. gücüm varsa daha merkeze kayarım. nasılsa her işinizi görmek için yine merkeze gideceksiniz. hatta ben emir sultan taraflarına giderdim. ama görükle'nin havası biraz daha temizdir tabi bu yanlardan çünkü önceden buralar hep tarlaymış. öğrencilerden sonra kalabalıklaşmış.


  • for day to break  (03.08.16 22:16:05 ~ 22:16:41) 
hızlı ulaşım için araba şart, merkeze direk otobüs yok, dolmuş ya da otobüsle kampüse ordan bursarayla merkeze.

esas problem dolmuşlar görükle-üni arası 5 dk lık yolu dolana dolana yarım saatte alması. yürüseniz daha hızlı gidersiniz.
  • zikardo  (03.08.16 22:36:42) 
Ulasim o kadar kotuyse hic girmem o islere.


  • brnbrs  (03.08.16 22:44:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.