[]

Yolda geçişilen aşırı güzel kız

Böyle bir kızla tanışamayacak olmanın dramı. neden böyle kızlarla ilişki kurabilmek için belli kriterlere sahip olmak gerektiği şeklinde bir algı var onu da anlamıyorum ama kızlarda suç yok, büyük ihtimal çevresi boş kalmıyordur bu acar yavuşaklar yüzünden çekingen kişileri tanımaya fırsatı olmuyor fırsatı olsa dahi daha dünden köpeği olmaya razı tipleri birakip soğuk ve mesafeli biriyle uğraşmaz. Napak omurgamızı mı kırdırak midemizi mi aldırak.




 
sen de demişsin "soğuk" "mesafeli" diye. şu para espriniz de baydı artık. bence herkes sorunun nerede olduğunu biliyor.


  • ruhen hastayim ben  (03.08.16 19:32:10) 
sorun soğuk ya da mesafeli olman değildir şimdi boşa burda cool ayağına yatma :) aksine insanlar zoru sever, çoğu insan kendisini uğraştıran insanların peşinden gider. sana köpek olan kişi sana çekici gelmemeye başlar. bence sorunu tipsiz/sıkıcı/fakir/ özgüvensiz olmanda ara. kesin öylesindir demiyorum çünkü seni tanımıyorum ama güzel kızlarla tanışamamayı bir dram olarak gördüğüne göre bi sıkıntı var.


  • ambrosia  (03.08.16 19:55:17) 
Ben erkegim. Gel beni becer desem kabul eder misin? Dunyada kadin bitse belki dersin. O kadin senin hakkinda ayni seyi dusunuyor. Dunyada erkek bitse belki. Bu nedenle ona kizma. Cinsel yonelimler farkli oldugu gibi begeniler de farklidir.


  • Traveller  (03.08.16 21:29:53) 
hitchcock cok güzel sölemiş takdir ettim. o da bi tercih.


  • cok joleli ozgur  (03.08.16 21:34:06) 
@ruhen hastayım +1
aşırı güzelse talep çoktur ama sen mesafeli olduktan sonra nasıl görsün seni.

  • pamuk helvalar cebe  (03.08.16 21:37:38) 
Belkide sorun yolda gecisilmesidir. Durulup zaman gecirilecek bir ortamda denk gelinse cok guzel kizlar da tanışıyor, iletişim kuruyor. Sorun tanışmak değil, sonrası.


  • shadowcat  (03.08.16 21:40:36) 
Güzel kızlar iletişime daha açıktır. Problem kızda değil, sende.


  • arnold schwarzeneger  (04.08.16 09:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.