[]

Uçak bileti usa

Merhaba 1 yıllık j1 vizesini kaptım usa den. Şimdi uçak bileti almam lazım ama daha önce hiç yurt dışı tecrübem olmadı. 16 ağustos ta gitmek istiyorum istanbul dan san francisco ya yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bi de san francisco için önerilerinizi bekliyorum :)




 
www.skyscanner.com dan bakabilirsin biletlere.


  • kassiopeia  (03.08.16 14:50:48) 
Merhaba skyscanner iyidir bunun yaninda atlantic delta american airlines gibi havayollarina da bak. Bu arada donuste 2 yil turkiyede yasama kosulu koymuslar mi? Bir de bir yillik J1 da nedir? Hangi program bu?


  • Traveller  (03.08.16 16:29:42) 
hocam tickets.com.tr ye bak.
erken aldık biz biraz ama 300 usd ye new york gidis gelis almıstık.
ben iptal ettirdim ama arkadaslar gitti geldi sikinti yok.
  • kingcyrax  (03.08.16 16:55:21) 
2 yıl girememe olayı var onu ordayken başvurup kaldırabiliyorsun. Benim ki work and travel değil farklı bir program o yğzden 1 yıllık


  • Alichoo  (03.08.16 16:59:21) 
en ucuzu bileti swiss air'den bulacağını düşünüyorum.


  • holydreamer  (03.08.16 17:29:04) 
Anliyorum cok guzel. Programin adi ne? San Francisco Amerikanin en huzurlu ama gelismis sehirlerinden biridir. Ben de su zamanlarda bu tur programlarla ilgileniyorum. Bu nedenle isleri nasil halletigin konusunda bilgi verebilirsen sevinirim.


  • Traveller  (03.08.16 21:53:08) 
3 yildir 3000 liranin altina dusmeyen THY LA direk ucusunu 1500 e aldim gidis donus. Bi SF icin de bak


  • fbeyza  (04.08.16 01:18:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.