[]

Salaklığıma doymayayım (booking.com sorusu)

vize için fake rezervasyon yaparken aceleden ücretsiz iptal edilemeyen rezervasyon yaptırmışım. şimdi diyo ki iptal etmek istiyosanız 168 euro hesabınızdan tahsil edilecek. ama rezervasyon sırasında herangi bi kart numarası girmedim, ücret otele giriş yaptığım tarihte tahsil edilecekti. booking.com profilimde de kayıtlı bir kredi kartı yok. bu adamlar bu ücreti tahsil edemezler dimi? edemeyeceklerini biliyorum ama sizlerden de duymak istedim. şimdi ben rezervasyonu iptal etmeden öylece bıraksam, otele de gidip kalmasam beni nerden bulacaklar da para alacaklar?




 
iptal et cekemezler hem de adamlarin gelmeyeceginden haberi olur.

bu tur bir durumda otele mail atmistim, iptal etmislerdi kendileri.

gitmeyecekseniz odayi bos yere bloke etmeyin.
  • brkylmz  (03.08.16 14:31:17) 
Kart bilgin yoksa nasıl tahsil etsinler.
Rahatla, bi çay iç.

  • naberabi  (03.08.16 14:32:37) 
@fear bana öyle bi mail de gelmedi. şimdi rezervasyonu iptal ettim "168 euro karşılığında rezervasyonunuz iptal edilmiştir" diyo. halbuki kayıtlı kart falan yok sitede, şimdi internetten hesap dökümüme baktım çekilen bi para da yok. eee nerden tahsil ettiler bunlar? :D


  • ambrosia  (03.08.16 14:33:41) 
@naberabi ya çekemeyeceklerini biliyorum ama adamlar özgüvenli özgüvenli PARA ÇEKİCEZZZZZZZZ ÇEKTİK diyince gerildim :D

@brkylmz iptal ettim zaten :)
  • ambrosia  (03.08.16 14:35:17) 
yahu o kadar vermek istiyosan ben alırım, alala. daha önce aynısını yaşadım, işletmeye de sordum hatta "yok almıyoz para "dediler. kendileri de herhangi bir şekilde tırtıklayamayacaklarının farkında ki bi şey demiyolar.


  • der meister  (03.08.16 14:35:28) 
@der meister sflşdşgkf 168 -kıymetlimissss-euroyu duyunca tutuştum bi an dalga geçme :D


  • ambrosia  (03.08.16 14:39:47) 
Eğer çekerlerse booking.com'a ulaş, durumu anlat, hallediyorlar.


  • lcha  (03.08.16 15:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.