[]

MS Outlook vs hotmail.com farki

Bugune kadar hep hotmail.com kullandim ama artik outlook kullanmak istiyorum.

1- mailler cok gec geliyor. telefondaki mail uygulamasi maili aldiktan 10 dk sonra falan ancak ms outlook'ta gorebiliyorum. sebebi nedir ve manuel olarak yenileme imkani var midir?

2- hotmail.com'da yapamayip da ms outlook'ta yapabildigimiz neler var? ozetleyebilir misiniz? kendi sayfasini okuyum dedim ama aradigim cevaba gelene kadar isime yaramayacak cok sey oldugu icin sizin favorilerinizi sormaya karar verdim.

3- delivery/read receipt request ozelligi gercekten calisiyor mu? birisi bana maili o sekilde atmissa ben o maili nereden okursam okuyayim (telefon, website vs) karsiya okundu olarak gidiyor mu?

REKLAM: bir de bir onceki duyuruma da gelsenize :/ www.eksiduyuru.com

 
1) Outlook uygulamasında gönder/al diye bir buton var. oradan istediğiniz an mailleri kontrol edebiliyorsunuz.hatta baktım, kısayolu F9 imiş. öte yandan otomatik kontrol etme sıklığını ayarlardan kısaltabilirsiniz.

2) hotmail.com'u çok bilmiyorum. bu soruya ikisini de kullananlar cevap versin.

3) sadece outlook üzerinden açılan maillerde çalışıyor. okundu bilgisi istediğiniz kişi cebinden bakarsa size haber gelmez.
  • yoggi  (03.08.16 14:02:02) 
Okundu bilgisi sunucunun özelliği. Karşı taraf exchange kullanıyorsa okundu bilgisi gelir. Karşı taraftaki sunucu desteklemiyorsa okuncu bilgisi alınamayacak diye bir uyarı alırsın. Eğer karşı taraf ayarlardan okundu bilgisi gönderme diye seçtiyse hiç bir şey gelmez.


  • zombi  (03.08.16 15:40:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.