[]

kyk kredi ödememesi

11 ekim 2013 tarihinde ödemeye başlayacağım kredi borcunu hiç odemedim. Ne olur bundan sonra? 3 yıldır hiç odemedim. Erteleme de yaptirmadim. Şimdi kontrol ettim vergi dairesine yönlendirilmiştir yazıyor. Bundan sonra surec nasıl işler? Herhangi bir şey yapmama gerek var mıdır? (Para odemesi dışında)

Teşekkür ederim


 
Banka hesaplarina el falan koyuyorlar. Odeyene kadar serbest birakmiyorlar hesaplari.


  • evrim halkasi  (03.08.16 13:30:55) 
benim eşim de 2011'den beri bir kere bile ödemedi, hiçbişey olmadı la. biz ne yapalım peki ?


  • hakim oynayin dedi  (03.08.16 13:34:58) 
@hakim oynayin dedi

Korkutuyorlar yok banka paralarına el koyarlar haciz gelir evine falan diye de ben de merak ettim. Sanmıyorum öyle bir şey başına gelen görmedim hiç.
  • Kedilerinefendisi  (03.08.16 13:37:23) 
Vergi dairesine yonlendirildiyse olmadik bir zamanda mevcut tum hesaplara bloke koyup ilk taksidi yatirana kadar blokeyi kaldirmiyorlar. Tabi o parayi bloke edilmis banka hesaplarından nasil cekecegin onlari ilgilendirmiyor. Bi yerlerden bulup oduyorsun sonrasinda her vadesi geldiginde yine bloke yine açtırma vs boyle devam ediyor.


  • curukturpkokusu  (03.08.16 13:39:56) 
ben başına gelen gördüm. banka hesabına bloke koyuyorlar.


  • vedatkamil  (03.08.16 13:41:53) 
@kedilerinefendisi
kuzenimin ve üniversiteden ev arkadaşımın başına geldi. herhangi bir yapılandırma zamanında yapılandırıp ödemeni tavsiye ederim.

  • gaza gelen  (03.08.16 13:43:02) 
vergi affı gelecek zaten. bir kere bu artık vergi borcu bu nedenle hesabın belli bir kısmına el konabilir haciz de gelebilir.
en iyisi siz af geldiğinde hemen yapılandırın taksitlendirin filan az az ödemeye başlayın. iyi niyetinizi göstermiş olursunuz bence ödeyemeseniz de:)

  • kaputt  (03.08.16 13:49:17) 
banka hesaplarına bloke geliyor. benim 2011 di sanırım ödeme başlangıcı. ödemedim tabi, bu yılın basında bloke geldi gittim mecbur bir kısmı peşin yatırıp gerisini taksit yaptırdım. af vs yoktu faizleriyle beraber ödüyorum şu an. yaklaşık aldığımın 2 katı swh af bulduğunda yapıştır :)


  • ayumi  (03.08.16 14:06:44) 
Af gelince nereye başvuru yapılıyor?


  • Kedilerinefendisi  (03.08.16 17:21:43) 
Af çıkmazsa haciz mi gelecek şimdi eve?


  • Kedilerinefendisi  (03.08.16 23:45:48) 
Eğer ki geri ödemeleri yapmazsanız önce vergi dairesine iletiliyor borcunuz. Yine ödeme yapmazsanız banka hesabınızdaki para bloke ediliyor. Sonra mecburen vergi dairesine gidip tüm borcunuzu yapılandırıyorsunuz ve ödemeye başlıyorsunuz. Ancak bu günlerde borcunuzun faizinin silinmesi gibi bir durum söz konusu. Galiba bir yasa çıkacakmış.


  • piotr  (04.08.16 08:51:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.